JR Wellen
Image default
Verbouwen

Aluminium deuren die je huis extra stijl geven

Ben je op zoek naar deuren uit aluminium die je huis wat extra stijl geven? Mag het een pivoterende deur zijn? Dan zit je bij IDA juist. Dat staat voor Interior Doors Aluminium en hun producten maken je huis nog levendiger. Ben je benieuwd waarom dat allemaal is? Daar vertellen we je graag meer over. Lees hieronder alle details over hun geweldige metalen deuren!

Je geniet van een lange garantie

Waarom zou je kiezen voor deze deuren? Ze zijn gemaakt van aluminium, wat de deuren nog steviger maakt in de plaats van gewoon metaal. Het is een pivoterende deur, wat het nog veel handiger maakt. Daar stop het helemaal nog niet. Ze hebben heel veel kleuren ter beschikking. Dat betekent dat je je deur kan laten aanpassen naar de kleur dat het best past bij je interieur. Daarbovenop krijg je nog eens vijftien jaar garantie op kleurbehoud. Vervaagt of is er schade aan de kleur van je deur, dan kan je raad vragen aan je lokale verdeler. Die helpt je graag verder om tot de best mogelijke oplossing te komen. Zo zorgen jullie er samen voor dat jouw metalen opening heel lang jouw huis kan sieren.

Kies voor de diensten van deze experten

Wil je een kleurrijke deur die je ruimte verlicht? Dan ben je zeker juist met de deuren van IDA. De glazen panelen in de pivoterende aluminium deuren laten veel natuurlijk licht in de ruimte, waardoor je altijd optimaal licht hebt. Het metaal is sterk en betrouwbaar, net zoals de kleuren en het glas. Je ontvangt alleen stevige materialen. De deuren op maat vind je altijd bij jou in de buurt, omdat er heel veel verdelers zijn. Zo is wel altijd een, dat dicht genoeg bij jou is om gebruik van te maken. Maak je huis nog mooier en kies voor de deuren van IDA! Contacteer je lokale verdeler door hun contactgegevens te zoeken op hun site.

https://idadoors.com/nl/