JR Wellen
Image default
Computers / Internet

Cola voor verschillende doeleinden

Of je het nou lekker vindt of niet, iedereen kent het wel: cola. Cola is een nogal veel suiker bevattend drankje dat door zeker 90 procent van de wereldpopulatie gedronken wordt. Wist je dat het voor veel meer andere dingen gebruikt kan worden dan alleen je dorst lessen? 

Cola wordt door heel veel mensen gedronken en gewaardeerd. Echter bevat het erg veel suikers en het is dus niet erg goed voor je gezondheid. Door de hoge zuurbasis helpt het als je misselijk bent. Doe wat cola in een glas en roer de prik eruit. Drink het op en je zou je na een korte tijd beter moeten voelen. Het neutraliseert de zuurbasis in je maag zo wordt de natuurlijke balans hersteld.  

Veel mensen zullen de video’s wel hebben gezien waarin er producten worden schoongemaakt met coca cola. Het is mogelijk om met het goedje roest te verwijderen van ijzer. Dit doe je door het object te laten weken in of te besproeien met cola. Op deze manier kan je roestige slotbouten en lasmoeren weer zo goed als nieuw krijgen. 

Hiernaast is cola nog ergens goed voor. Namelijk het bestrijden van ongedierte. Je kan het bijvoorbeeld gebruiken als lokaas in je zelfgemaakte wespenvanger. De suiker in de cola trekt de wespen aan. Ze vliegen in je wespenvanger en blijven vastzitten in de cola zelf, of ze weten niet hoe ze er weer uit moeten komen. Op deze manier heb jij geen last van vervelende wespen tijdens je BBQ. Ook slakken zijn geen partij voor de cola. Spray het rondom de grond waar je gewassen op staan. Het zuurgehalte in de cola is te hoog voor de slakken en hierdoor zullen ze sterven.  

Ten slotte kan cola ook gebruikt worden om de wc schoon te maken. De suiker, koolstuf en het zuur zorgen er voor dat je wc er weer spik en span uit ziet.   

http://moerenbout.nl

Gerelateerde artikelen

WooCommerce webdesign bureau Rotterdam

Mijn mail wordt niet meer gesynchroniseerd in Windows 10. Wat nu?

Omgaan met hsp