Conceptontwikkeling en ontwerp van uw moderne kantoorinrichting

Conceptontwikkeling en het ontwerp zijn een van de services die u kunt ontvangen. Heeft u hier interesse in? Heeft u uw droom waar kunnen maken en bent u uw eigen bedrijf gestart? En heeft u ook al een mooi kantoorpand gevonden? Met Brokx Projectinrichting voorziet u uw nieuwe kantoor van moderne kantoorinrichting met schitterend kantoormeubilair. Zo wordt uw onderneming altijd een succes! Wanneer u het juiste kantoormeubilair heeft gevonden, moet er natuurlijk ook gedacht worden aan de afwerking. Ook hiervoor kunt u terecht bij Brokx Projectinrichting. Maak een keuze uit de ruime collectie aan vloerafwerking en raambekleding. Hierbij heeft u de keuze uit vele gerenommeerde merken, zoals Desso, Dauphin en Vitra. Hiermee heeft de specialist al vele panden ingericht, waaronder de televisiestudio’s van de NTR.

Keuze uit drie verschillende opties bij het ontwerpen van een moderne kantoorinrichting

Op zoek naar moderne kantoorinrichting? Zoek in dat geval niet verder. Wanneer u uw moderne kantoorinrichting met bijpassend kantoormeubilair laat ontwerpen door Brokx Projectinrichting, heeft u de keuze uit drie verschillende opties. Bij het basic ontwerp krijgt u een 2D bovenaanzicht te zien, zodat u een overzicht heeft van wat u te wachten staat. Bij het medium ontwerp worden hier 3D visualisaties aan toegevoegd, zodat u zich nog beter kunt voorstellen hoe uw moderne kantoorinrichting er straks uit gaat zien. Wilt u helemaal inzichtelijk krijgen hoe uw nieuwe kantoor eruit komt te zien? Kies dan voor het luxe ontwerp, waarbij ook een fly-over filmpje of walkthrough filmpje wordt ontwikkeld. Zo krijgen u en uw medewerkers een compleet beeld van uw nieuwe werkomgeving.

Totaalpakket aan diensten voor een moderne kantoorinrichting met schitterend kantoormeubilair

Bent u al bekent met Brokx Projectinrichting? Deze specialist staat graag voor u klaar. Bij Brokx Projectinrichting kunt u terecht voor het totaalpakket aan moderne kantoorinrichting. Dit begint met het ontwerp ervan. Hierbij maakt Brokx Projectinrichting gebruik van het 1,2,3 euro concept. Hiermee worden de te verwachte ontwerpkosten inzichtelijk. Samen met verschillende partijen doet de specialist er alles aan om uw ideale kantoorontwerp te realiseren. U krijgt zo een professioneel ontwerp en het belangrijkste: u bent eigenaar van het plan. Zo weet u zeker dat u de moderne kantoorinrichting krijgt die u voor ogen heeft, met het kantoormeubilair dat hierbij past. Neem daarom contact op met Brokx Projectinrichting voor een oriënterend gesprek waarin uw wensen worden besproken.