Een borstvergroting met siliconen implantaten

Wilt u iets laten aanpassen aan uw borsten? Overweegt u een realistische borstvergroting bij een privékliniek? Dan is het allereerst belangrijk om te weten wat een borstvergroting is. Het is een procedure voor esthetische chirurgie waarmee zowel de grootte als de vorm van uw borsten veranderd kunnen worden. Deze ingreep wordt voornamelijk uitgevoerd bij vrouwen met kleine borsten of bij vrouwen die door borstvoeding of gewichtsverlies minder stevige of kleinere borsten hebben gekregen. Dankzij een natuurlijk aanvoelend implantaat van cohesieve silicone-gel wordt het volume van uw borsten vergroot en zorgt het voor een natuurlijk en steviger uiterlijk van uw borsten. Bij Mediclinic, nabij Antwerpen, is men gespecialiseerd in het uitvoeren van een borstvergroting.

 

Voorafgaand aan borstvergroting vindt er een uitgebreid consult plaats

Een borstvergroting laten uitvoeren is een hele stap. Daarom zorgt Mediclinic voor een goede begeleiding. Voorafgaand aan de borstvergroting vindt er bij Mediclinic, nabij Antwerpen, een uitgebreid informatiegesprek plaats met de plastisch chirurg. Gedurende dit consult stelt de plastisch chirurg u diverse vragen. Dit zijn vragen over uw medische achtergrond, maar ook vragen over uw fysieke gesteldheid komen aan bod. U vertelt de plastisch chirurg zo uitgebreid en eerlijk mogelijk over uw wensen en verwachtingen van de borstvergroting bij deze kliniek in de buurt van Antwerpen. Waarom dat moet? Zo kan de chirurg duidelijk aangeven wat wel en wat niet haalbaar is. De plastisch chirurg neemt de ingreep grondig met u door, wordt er voor een nauwkeurige opmeting bij Mediclinic gezorgd en geeft aan wat u mag verwachten van het eindresultaat. Daarnaast wordt u geïnformeerd over de implantaten en de mogelijkheden die u heeft.

 

Specialist in omgeving Antwerpen voert borstvergroting veilig uit

Wilt u een aanpassing laten doen aan uw borsten? Wat de reden hiervoor ook mag zijn dan kiest u voor een borstvergroting bij Mediclinic, dichtbij Antwerpen, de oplossing zijn. Als u hiervoor kiest, dan wilt u natuurlijk dat de ingreep veilig wordt uitgevoerd. Dat is hier zeker het geval. Hoezo? De kliniek voldoet allereerst aan de strengste S3 norm wat een must is als u veilig onder narcose wilt. Daarnaast wordt een borstvergroting in een steriele omgeving gedaan om het infectierisico zo laag mogelijk te houden. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden waarom een borstvergroting bij een privékliniek in omgeving Antwerpen altijd veilig wordt uitgevoerd.