Een breed assortiment aan kunststof bakken en pallets

Zoekt u een specialist met een ruim aanbod kunststof bakken en pallets? Bekijk dan zeker het aanbod van Alpac. Dit bedrijf biedt enkel producten van kwalitatief hoogwaardige kunststoffen van Europese kwaliteit. Hierdoor bent u altijd verzekerd van sterke en duurzame producten waar uw spullen veilig in opgeborgen zijn. In het assortiment vindt u een grote diversiteit aan standaardproducten, maar de specialist levert ook maatwerk. Bent u op zoek naar een specifiek product, maar heeft u deze niet in het assortiment aan kunststof pallets en bakken gevonden? Neem dan contact op met Alpac: specialist in kunststof bakken en pallets zodat zij uw product geheel naar wens kunnen maken. Na een bezoek aan deze specialist houdt u altijd een tevreden gevoel over.

Kunststof pallets en bakken voor elke sector

De kunststof producten van Alpac, zoals bakken en pallets, kwamen reeds bij heel wat projecten doorheen de jaren van pas om deze tot een goed einde te brengen. Van een kunststof bak voor verse vis tot een kiembak en van een opslagkrat voor kinderkleding tot een bak voor het vervoeren van producten voor drogisterijen en apotheken. Elke sector maakt gebruik van de expertise en kennis van deze specialist. En dat is niet zo vreemd. U profiteert namelijk van persoonlijke service en een product dat aan uw wensen voldoet. Kunt u in het assortiment niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Geen paniek! Dan wordt uw beoogde product gewoon op maat gemaakt. Voor elke sector geschikte kunststof bakken en pallets.

Verschillende stapelbare kunststof bakken

Bij de specialist vindt u heel wat meer dan enkel één soort kunststof bak. U krijgt er namelijk de keuze uit diverse opties. Bij een bedrijf als Alpac vindt u onder andere een bak met een gesloten bodem en wanden, een geperforeerde bodem en wanden, een scharnierend deksel, brood-, vlees- en AGF kratten. Alle kunststof bakken schaft u tegen een aantrekkelijke prijs aan. Alle bovengenoemde kunststof bakken zijn, net als de kunststof pallets in verschillende afmetingen beschikbaar. Bent u op zoek naar een specifieke afmeting? Ook dan bent u bij Alpac aan het juiste adres. Wat dacht u van een stapelbak van 745x470x380 mm of 800x400x200 mm? Staat uw afmeting er niet tussen? Maak dan gebruik van de maatoplossingen. Bekijk het gehele assortiment online en plaats eenvoudig uw bestelling.