JR Wellen
Image default
Aanbiedingen

Een unieke evenementenlocatie in Antwerpen voor uw evenement

Een onvergetelijk bedrijfsevenement organiseren, begint bij het vinden van de juiste locatie. Als uw evenement in de omgeving van Antwerpen moet plaatsvinden, dan kunt u kiezen voor een unieke evenementenlocatie van Cityworkers in Antwerpen. Cityworkers is een belevingsconcept, gerund door de succesvolle zakenvrouw Claudia. Zij helpt haar klanten bij de selectie van de juiste ruimte en denkt graag mee om de ideale vibe te creëren tijdens het bedrijfsevenement.

Een aantal evenementenlocaties onder de loep

Cityworkers heeft een ruim aanbod aan unieke evenementenlocaties in Antwerpen. De locaties kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Denk maar aan een netwerkbijeenkomst, een presentatie, een workshop, een PR-evenement, een teambuilding, een foto- of videoshoot, een vernissage, et cetera. Eén van de locaties waar u terechtkan is ‘The Mills – The Hidden Gem’. Op die locatie zijn er technische benodigdheden aanwezig, zoals een presentatiescherm met audio. Bovendien heeft The Hidden Gem een afgesloten keuken met individuele toegang voor de catering. ‘The Master House – The Ballrooms’ is een andere locatie van Cityworkers. Het is gelegen in de buurt van Markgrave. Die locatie heeft een rechtstreekse aansluiting met de tuin. Er is plaats voor maximaal 50 personen (zittend).  

Ontdek meer over de locaties voor uw bedrijfsevenement

Surf naar de website van Cityworkers om alle unieke evenementenlocaties in Antwerpen van het bedrijf in het detail te bekijken. U leest er ook meer over de aanvullende diensten waarop u een beroep kunt doen om het perfecte evenement te organiseren. De dienst ‘setting & staging’ bijvoorbeeld, houdt in dat een mooi interieur zal gecreëerd worden met de juiste meubels en opstelling. Gebruikmaken van de dienst ‘light & sound’ zal ervoor zorgen dat de juiste muziek en verlichting aanwezig is. Als u nog vragen heeft over één van de locaties van Cityworkers of u wilt meer weten over de diensten die het bedrijf aanbiedt, dan kunt u Cityworkers altijd contacteren. De contactgegevens vindt u op de website van het bedrijf.