Een waterdichte koffer met verschillende doeleinden

Er zijn heel veel verschillende soorten koffers te koop. Er is dus altijd een oplossing. Wellicht bent u op zoek naar een stof- en waterdichte koffer of wilt u een flightcase op maat laten maken. Kofferfabriek Gefken biedt dé uitkomst voor professionals binnen bijvoorbeeld de maritieme en industriële werkomgeving. Het bedrijf is een begrip sinds 1959 en biedt een breed scala aan mogelijkheden. Of het nu gaat om één exemplaar of duizenden, in beide gevallen gaan de vakmannen graag met uw wensen aan de slag. Wat voor soort koffer wilt u op maat laten maken?

Waterdichte koffer van Europese kwaliteit

Weet u welke mogelijkheden de kofferfabriek uit Den Haag u biedt? Er is een zeer ruim aanbod met verschillende soorten koffers, dus er zit altijd wel iets bij. Daarnaast volgt het bedrijf de laatste technische ontwikkelingen op de voet én is in staat om deze naadloos te verwerken tijdens het fabricageproces. Een goed voorbeeld hiervan is een flightcase op maat met gps. Nadat u de keuze voor een van de koffers, zoals een waterdichte koffer van kofferfabriek Gefken, heeft gemaakt stelt u ook nog eens het interieur volledig naar wens samen. Het interieur kan bijvoorbeeld worden voorzien van verlichting, een speciaal slot of verschillende opbergmogelijkheden.

Stel uw eigen interieur op maat samen van een waterdichte koffer of flightcase

Bij de koffergigant met eigen fabriek spreekt een goede service en garantie voor zich. De koffers of flightcase op maat zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar kunnen ook naar wens worden samengesteld. U kiest uit verschillende materialen, zoals EPP, kunststof, aluminium en schuim. Heeft u een specifiek materiaal op het oog voor uw waterdichte koffer of flightcase? Of wilt u uw koffer of maatwerk flightcase laten voorzien van bijvoorbeeld verlichting of een speciaal slot? Geef uw wensen door en ontvang een oplossing op maat. Door de ruimschootse ervaring op het gebied van maatwerk sinds 1959, gaat het team van Kofferfabriek Gefken geen enkele uitdaging uit de weg.