Jrwellen

Geen indicatie nodig voor een particulier verpleeghuis

Anders dan een reguliere zorginstelling, heeft u voor een particulier verpleeghuis geen indicatie nodig. Vaak kunt u er altijd terecht, zelfs met uw partner. U betaalt wel de kosten voor de particuliere ouderenzorg zelf. U vindt deze particuliere verpleeghuizen door heel Nederland. Een partij met zeer goed geregelde particuliere ouderenzorg is Compartijn. Zij hebben luxe zorgappartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Deze appartementen zijn ingericht voor samen wonen. Het is dus geen probleem als uw partner er ook verblijft, of als uw kleinkinderen willen blijven overnachten in uw eigen gastenkamer. Ze richten zich voornamelijk op het creëren van het thuisgevoel voor de bewoners.

Wat zijn de voordelen van particuliere ouderenzorg?

Een reguliere zorginstelling is er vaak niet op ingericht om logees te ontvangen. Daarnaast heeft een particulier verpleeghuis vaak genoeg personeel en hoger opgeleid personeel. Vaak kunt u er blijven wonen als uw gezondheid verslechterd of als dementie een rol speelt of gaat spelen. Er zijn daarnaast ook activiteiten buitendeurs. Bij Compartijn zit dit allemaal in de prijs inbegrepen. U betaalt hier een vast bedrag dat inclusief huur, eten, drinken, activiteiten en natuurlijk de zorg is. De appartementen staan in mooie omgevingen en zijn daarnaast goed bereikbaar voor uw familie en vrienden.

Eigen baas in een particulier verpleeghuis

In een particulier verpleeghuis als Compartijn blijft u uw vrijheid behouden. U bent uw eigen baas en u bepaalt uw dagindeling zelf. Wilt u graag alleen in uw appartement eten of met uw medebewoners lunchen of dineren? Dit is allemaal mogelijk. Bij Compartijn kunt u uw levensstijl zoveel mogelijk behouden. Daar is de particuliere ouderenzorg ook op ingericht. Deze huizen bieden een fijn thuis voor iedereen. Ze richten hun aandacht dus vooral op een luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid. Als u speciale zorgbehoeften heeft, is dat geen probleem voor het hoogopgeleide personeel van Compartijn.