Haal het meeste uit uw bedrijfsautoverzekering met extra modules

Wilt u een bedrijfsautoverzekering afsluiten? Dit is niet bepaald een eenvoudige klus. Zo zijn er allerlei verschillende zaken om rekening mee te houden. Er zijn veel verzekeringsmaatschappijen, verschillende premies en tal van extra modules die van toepassing kunnen zijn op uw situatie. Ook moet u denken aan een aantal aanvullende dekkingen. Bij Poliscounter wordt u persoonlijk bijgestaan bij het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering. Zo heeft u de mogelijkheid om de standaard verzekering aan te vullen met extra modules. Hierbij kunt u denken aan een schade- en ongevallenverzekering voor inzittenden, pechhulp bij pech onderweg, een verhaalrechtsbijstandsverzekering, een mobiele apparatuurverzekering en een no-claim beschermer. Wilt u op voorhand meer informatie ontvangen over de verschillende modules? Of bent u benieuwd welke module het beste bij u past? Neem dan gerust eens contact op met Poliscounter.

Ontvang unieke extra’s als u bedrijfsautoverzekering afsluit

Sluit u een bedrijfsautoverzekering af bij Poliscounter? U profiteert daarbij van unieke extra’s. Op deze manier wordt het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering wel heel erg aantrekkelijk. Er worden een aantal punten uitgelicht. Zowel jonge als ervaren bestuurders ontvangen een no-claim korting die kan oplopen tot wel 85%. Daarnaast ontvangt u een kortingsarrangement en heeft u een mogelijkheid van no-claim garantie of bonusbescherming. Ook heeft u de mogelijkheid om de verzekering op maat samen te stellen met aanvullende modules. Bij schade wordt er voor een snelle en vakkundige afwikkeling gezorgd. Tot slot, u profiteert altijd van een van de scherpste premies van Nederland.

Specialist biedt hulp bij het vinden van een passende bedrijfsautoverzekering

Het is bij het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering hartstikke logisch dat u niet te veel wilt betallen voor uw premie. Maar waar vindt u nu een polis met een scherpe premie? Er zijn immers veel verzekeringsmaatschappijen actief, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. In dat geval benadert u Poliscounter. Als ondernemer heeft u de mogelijkheid om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten. Bij deze verzekering kunt u aanvullende modules toevoegen, zodat u een bedrijfsautoverzekering afsluit die past bij u en uw onderneming. Vervangt u uw huidige bedrijfsauto? Dan kunt u de bedrijfsautoverzekering eenvoudig overzetten naar de nieuwe auto. Wel zo gemakkelijk, toch?