Het beste advies over lasbenodigdheden krijgt u bij een specialist

Bij de aanschaf van uw nieuwe lasapparatuur maakt u graag keuze uit een groot assortiment met diverse soorten. Dit zorgt er namelijk voor dat u het apparaat vindt wat beste bij uw klus past. Voor lasbenodigdheden, zoals een lastoorts, en persoonlijk advies kunt u goed bij LST Lastechniek terecht. Dit bedrijf is al meer dan 25 jaar werkzaam en heeft ruime ervaring rechtstreeks uit het werkveld. Bij deze lastechnische groothandel helpen zij u of uw bedrijf aan alles dat met lassen te maken heeft. Ze hebben ook een eigen reparatie- en onderhoudsdienst die u helpt bij defecten, onderhoudsbeurten, keuringen en kalibraties.

Lastoorts versleten of aan onderhoud toe?

Bij uw lasklussen is een goedwerkende lastoorts van uiterst belang. Dit is het onderdeel dat zich bevindt aan het uiteinde van uw lasapparaat. Het is mogelijk dat die van u niet meer goed werkt vanwege achterstallig onderhoudt. Mocht uw exemplaar toch aan vervanging toe zijn, dan is het een goede investering voor de productiviteit en de veiligheid. Bij lastechnische groothandel LST Lastechniek kunt u allerlei lasbenodigdheden kopen, zoals lasmaterialen en lasapparatuur. Ook hebben zij een eigen reparatie- en onderhoudsdienst die het onderhoud van uw materiaal graag uit handen neemt. Ze zijn expert op het gebied van Lincoln Electric lasmachines en hebben meer dan 25 jaar ervaring in de branche.

Nieuwe lastoorts nodig of andere lasbenodigdheden?

Op het moment dat u iets gaat lassen, is het van belang dat u veiligheid vooropstelt. Daarnaast moet u ook de juiste uitrusting hebben. Lassen wordt met name gebruikt om twee onderdelen, meestal metaal, aan elkaar te verbinden. Denk aan: een laskap, handschoenen en veiligheidskleding. Bovendien is het belangrijk dat uw lasapparatuur in de juiste staat verkeert, denk aan een goed werkende lastoorts. Bij LST Lastechniek, een lastechnische groothandel, kunt u alles kopen dat met lassen te maken heeft. Het bedrijf is al 25 jaar specialist en biedt klanten een breed assortiment lasbenodigdheden aan dat gepaard gaat met persoonlijk advies. Ook voor minder doorsnee laspraktijken heeft het bedrijf de spullen in huis.