Kom erachter of uw werknemers tevreden zijn met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

U wilt toch ook dat al uw medewerkers met een fijn gevoel naar het werk gaan? Daarom schakelt u het HR softwarebedrijf Myhrsol in. Door een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek uit te voeren binnen uw bedrijf weet u in een mum van tijd of uw werknemers tevreden zijn met de huidige situatie op de werkvloer. Met deze toepassing bent u altijd op de hoogte van wat er speelt op de werkvloer en is het eenvoudiger voor een werkgever om in te spelen op de situatie. Zorg ervoor dat de sfeer op de werkvloer optimaal is en check regelmatig met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek wat uw personeel van de situatie op de werkvloer vindt.

Dankzij een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek voelen uw medewerkers zich gehoord

Als werknemer is het zeker fijn om gehoord te worden binnen een bedrijf. Dit zorgt voor betrokkenheid. Wanneer een medewerker feedback of verbeterpunten heeft, is het zowel voor de werknemer als voor de onderneming goed dat er serieus naar die punten worden gekeken. Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek controleert u eenvoudig en overzichtelijk de mening van al uw personeel om binnen een korte tijd tot een duidelijke conclusie te komen. Op die manier krijgt u een overzicht van de productiviteit, weet u of de doelen haalbaar zijn en wat de sfeer is op de werkvloer. Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek weet u zeker dat uw personeel met een fijn gevoel naar het werk blijft gaat.

Dit zijn de voordelen van een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

Door een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek te houden onder uw werknemers, weet u snel hoe zij over uw organisatie denken. Echter is dit meetinstrument van Myhrsol ook voor andere toepassingen en verschillende doeleinden inzetbaar. Zo kan een lage beoordeling van productiviteit, motivatie of ontwikkeling gelinkt worden aan ziekteverzuim of een burn-out. Hoe eerder een knelpunt opgemerkt wordt, des te eerder een werknemer geholpen kan worden. Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek zorgt u voor overzicht, een eerlijke feedback van uw personeel en een betrokkenheidsgevoel. Hierdoor bent u eerder in staat om een ontevreden gevoel onder uw werknemers weg te nemen en voelen zij zich eerder gehoord.