Laadpalen laten plaatsen door een specialist op uw locatie

Er zijn verschillende plaatsen waarop u een laadpaal kunt laten plaatsen. Wanneer u ervoor kiest om een laadpaal te laten plaatsen door Charge Pro bent u altijd zeker van de juiste informatie. Zo vraagt u niet alleen gemakkelijk de tarieven op, maar ontvangt u ook advies over het soort laadpaal dat het beste past bij uw situatie. Een New Motion laadpaal of een van de andere publieke laadpunten? U komt er gemakkelijk achter wanneer u contact opneemt met de specialist. Draag uw steentje bij aan het milieu en ga elektrisch rijden, als particulier én als zakelijke ondernemer.

Vind de New Motion laadpaal of andere publieke laadpunten bij u in de buurt met de app

Rijdt u met een elektrische wagen en bent u op zoek naar een locatie om uw auto op te laden? Wenst u graag zelf een laadpaal te laten plaatsen? U kunt laadpalen laten plaatsen op de door u gewenste plek. Bijvoorbeeld de AdPower 140 of de New Motion laadpaal van Charge Pro. Maar nog gemakkelijker is het dat u met de New Motion app gemakkelijk het overzicht heeft van publieke laadpunten. Met deze app heeft u binnen no-time inzicht in de beschikbaarheid en de laadsnelheid van laadpalen en de kosten van het laten plaatsen van een laadpaal.

Waarom publieke laadpalen of laadpunten laten plaatsen?

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan het plaatsen van publieke laadpunten en laadpalen. Heeft u al een keuze gemaakt welk systeem voor uw bedrijf het beste is? Door voor uw bedrijf gebruik te maken van bijvoorbeeld de AdPower 140 of de New Motion laadpaal, beide laadpalen van Charge Pro, creëert u allereerst meerwaarde voor uw klanten. Omdat zij langer bij uw bedrijf (in het winkelcentrum, de bioscoop of evenementencentrum) kunnen verblijven, genereert u een hogere omzet. Maar er is meer. Zo worden de kosten voor elektriciteit vergoed wanneer u een laadpaal laat plaatsen. Daarnaast is het milieuvriendelijk en duurzaam. De specialist levert, installeert én monteert de laadpalen ook nog eens kosteloos en voorziet ze zelfs van onderhoud wanneer dat nodig is.