Laat een installateur van laadpalen uw laadpaal thuis installeren

U ziet in het straatbeeld steeds meer elektrische wagens verschijnen. Elektrische wagens zijn goed voor het milieu, maar moeten vooraleer ze de baan op kunnen wel opgeladen worden aan een laadpaal. Heeft u een elektrische wagen? Dan is het noodzakelijk dat u door een ervaren installateur van laadpalen een laadpaal thuis laat installeren. Met een elektrische laadpaal van ChargePro geniet u van heel wat voordelen. U kunt tot acht keer sneller laden, heeft inzicht en controle op uw laadsessies en kunt ook onderweg eenvoudig uw elektrische wagen opladen.

Professionele installatie van uw laadpaal

U kunt, zowel als professioneel of particulier, deze ervaren installateur van laadpalen inschakelen om laadstations voor elektrische voertuigen te installeren. Wilt u extra laadpalen op uw bedrijfsparking of wenst u een laadpaal thuis voor uw deur? Deze ervaren installateur van laadpalen maakt het allemaal mogelijk. Bij deze installateur van laadpalen geniet u van het gemak van een compleet pakket en kunt u het comfort van een eigen laadpaal thuis ervaren. Kiest u voor het complete pakket? Dan is uw elektrische auto altijd klaar om de weg op te gaan. Uw laadpaal wordt snel en eenvoudig geïnstalleerd door deze installateur van laadpalen en is meteen klaar voor gebruik. Met een gratis laadpas krijgt u toegang tot het grootste laadnetwerk van Europa. Via een mobiele app kunt u uw laadpaal thuis vanop afstand bedienen. Op het online dashboard kunt u de accustatus bekijken en krijgt u een nauwkeurig inzicht van uw laadsessies.

Laat een laadpaal thuis installeren voor uw elektrische wagen

Deze professionele plaatser levert u duurzame laadpalen die snel geïnstalleerd zijn. U heeft een elektrische wagen en wilt een laadpaal thuis laten installeren door een professionele installateur van laadpalen? Wilt u weten wat deze specialist voor u kan betekenen? Neem dan contact op met de adviseurs of vul het contactformulier op de website in. De adviseurs staan graag voor u klaar met hun expertise.