JR Wellen
Image default
Tuin en buitenleven

Laat uw zwembad verwarmen met de zon en verlaag uw energiekosten

Wist u dat u de verwarmingskosten voor uw zwembad met tien keer kunt verlagen als u daar de zonnecollectoren van Blozoen voor gebruikt? Deze specialist weet als geen ander hoe u uw zwembad kunt verwarmen met de zon, een duurzame en betrouwbare energiebron. De zonnecollectoren die ze daarvoor hebben ontwikkeld vangen de hele dag energie van de zon en dat zelfs als het bewolkt is. Deze zijn onderhoudsarm, hebben een lange levensduur en een korte terugverdientijd. Nadat u ze een tijdje in gebruik heeft, kunt u uw zwembad dus gratis verwarmen met de zon. Dat levert u niet alleen een besparing op, maar ook een aanzienlijk duurzamere en milieuvriendelijkere oplossing.

De hele dag energie

De zonnecollectoren van deze specialist hebben een ronde en bolle vorm. Deze worden geïnstalleerd in de buurt van uw zwembad, bijvoorbeeld op het dak of in een veld. Door de vorm vangen ze daar de hele dag energie op en profiteert u dus van elke seconde dat de zon schijnt die dag. Met deze oplossing kunt u uw zwembad zelfs verwarmen met de zon als het bewolkt is. De collectoren bestaan uit verwarmingsbuizen die warm water genereren. Dat warme water wordt door een temperatuurregelaar aan uw bestaande water toegevoegd indien nodig. Met deze opstelling profiteert u langer van het zwemseizoen en is uw water altijd perfect op temperatuur.

Een offerte aanvragen

Elke situatie is anders en Blozoen plaatst haar zonnecollectoren zowel bij privézwembaden en zwemvijvers als bij openbare gelegenheden. Wilt u uw zwembad ook verwarmen met de zon en uw energiekosten verlagen, dan neemt u het beste contact op met deze Belgische specialist. Zij leveren hun diensten in heel Europa en zijn te bereiken via e-mail of telefoon. U kunt uw situatie bespreken en een vrijblijvende offerte aanvragen zodat u exact ziet wat uw mogelijkheden zijn. U zult zien dat uw zwembad verwarmen met de zon financieel altijd een uitstekende oplossing is.

https://www.blozoen.com/