Leg uw vloerverwarming zelf aan als u een handige doe-het-zelver bent

Waarom? Dan hoeft u de aanleg niet uit te besteden en dát bespaart u weer geld. Bij een specialist als 123Vloerverwarming vindt u vaak doe-het-zelf pakketten. Deze bevatten alle elementen die nodig zijn bij het aanleggen van vloerverwarming. Dan kunt u snel zelf aan de slag! Het is wel aan te raden om van tevoren advies in te winnen bij deze specialist. Waarom? Omdat er verschillende soorten vloerverwarming zijn en zij precies weten welke soort verwarming past onder uw vloer. Dan maakt u een weloverwogen keuze. Bent u zelf niet zo handig? Dan laat u het gewoon aan een vakman over.

’s Winters ook altijd last van koude voeten? Vloerverwarming is de uitkomst!

Het is lastig om weer warm te worden als u eenmaal koude voeten heeft. Ervaart u dit ook vaak? En helpen kleedjes, pantoffels of dikke sokken ook niet? Dan kan vloerverwarming van 123Vloerverwarming een uitkomst voor u zijn. In tegenstelling tot radiatoren, waarbij de warmte direct de lucht in wordt gestraald, loopt u bij vloerverwarming tijdens de wintermaanden altijd op een warme vloer. Hierdoor heeft u binnen een handomdraai warme voeten. Bovendien wordt de rest van de ruimte goed verwarmd. Hoe dat kan? Vloerverwarming geeft gelijkmatige warmte af. Het zorgt ook nog eens voor een comfortabele sfeer in uw woning. Ideaal, nietwaar?

Kies voor een beter milieu en bespaar op uw energierekening met vloerverwarming

Hecht u waarde aan het milieu én aan uw portemonnee? Dan wilt u natuurlijk ook dat uw verwarming energiezuinig is. Daarom bent u op zoek naar een energiezuinige manier van verwarming. Bekijk dan de mogelijkheden van 123Vloerverwarming. Met vloerverwarming voor uw bedrijfspand of woning bespaart u 6% tot wel 12% op uw energie. Daarnaast wordt warmteverlies van leidingen beperkt en wordt het ketelrendement door de lagere temperaturen vergroot. Dit resulteert in een lagere energierekening. Het is een flinke investering, maar het betaalt zichzelf vrijwel altijd terug. Bovendien draagt u een steentje bij aan het milieu. Wat wilt u nog meer?