JR Wellen
Image default
Bedrijven

Profiteer van een ruime keuze als een auto gaat kopen in Rotterdam

Zoekt u een betrouwbaar autobedrijf in Rotterdam waar u zowel nieuwe auto’s als occasions kunt kopen? Bij Autobedrijf Liekendiek kunt u terecht voor meer dan 200 occasions van fleet owners, leasemaatschappijen of dealers. Deze auto’s zijn allemaal degelijk en goed onderhouden en zijn afkomstig van dealers, fleet owners en leasemaatschappijen waarmee deze specialist al ruim 30 jaar samenwerkt. Zo weet u zeker dat u een auto koopt die voldoet aan al uw wensen. Hier vindt u auto’s van Alfa Romeo, Audi, BMW, Fiat en nog veel meer. Weet u al welke auto u gaat kopen bij deze specialist in Rotterdam?

Ontvang scherpe inruilkortingen bij diverse occasions bij de specialist in Rotterdam

Bent u in het bezit van een goede auto, maar rijdt u er eigenlijk bijna nooit in? Of wilt u graag een nieuwe auto kopen en daarom uw oude auto inruilen? Dan kunt u deze voor een aantrekkelijke en scherpe prijs inruilen tegen een van de occasions die u kunt kopen bij Autobedrijf Liekendiek in Rotterdam. Uw auto wordt gronding geïnspecteerd en u ontvangt direct de prijs die moet worden bijbetaald voor de nieuwe auto. Bij deze specialist weet u zeker dat er geen verkapte marge wordt gehanteerd. U bent hier altijd welkom voor een betrouwbare taxatie van uw auto en bekijkt direct alle occasions die u bij deze specialist in Rotterdam kunt kopen. Direct een schatting krijgen van de prijs van uw auto? Via de website berekent u zelf eenvoudig en snel de inruilwaarde van uw auto om daarna een van de occasions te kopen bij de garage in Rotterdam.

Als u een van deze occasions kiest bij de garage in Rotterdam, ontvangt u veel garantie

Als autoliefhebber bent u ongetwijfeld geïnteresseerd in voordelige occasions die te koop staan in de omgeving van Rotterdam. Bij een specialist heeft u een ruime keuze. Als u een tweedehandsauto wilt kopen, gaat u naar Autobedrijf Liekendiek in Rotterdam. Alle auto’s worden vermeld met een showroomprijs. In deze prijs zit een standaard garantiepakket inbegrepen, met daarin aanvullende garantie van 3 maanden, een APK van minimaal 6 maanden en diverse andere aantrekkelijke voordelen. Bent u niet in de gelegenheid om zelf de laatste zaken voor uw auto te regelen als u deze wilt kopen in Rotterdam? Dan kiest u bij de specialist voor een afleverpakket. Hierbij worden de APK, te naamstelling en afleverbeurt voor u verzorgd. U haalt de autosleutels op en rijdt direct weg!

Gerelateerde artikelen

Trouwen met een maatje meer

Koeltransport met een modern wagenpark

Verwijder een teek hond zo snel mogelijk