Uw kind staat sterker in zijn schoenen dankzij een weerbaarheidstraining

U trekt het zich aan als uw kind zich niet goed voelt, een laag zelfbeeld heeft, of wanneer hij of zij wordt gepest op school. U wilt niets liever dan dat uw kind gelukkig is en met plezier door het leven gaat. Dan is het een idee om te kiezen voor een weerbaarheidstraining voor uw zoon of dochter. Op die manier leert het kind voor zichzelf opkomen en ook beter gevoelens verwoorden. Merk u dat uw zoon of dochter over zich heen laat lopen? Met een weerbaarheidstraining van ABpsyon leert uw kind essentiële vaardigheden waarvan hij of zij een leven lang profiteert. In het afgelopen decennium zijn er meer dan 500 kinderen en ouders hierdoor geholpen.

Wordt uw kind gepest en biedt de school geen oplossing? Regel een weerbaarheidstraining voor uw kind

In elke school wordt er wel iemand gepest. Soms is het echter moeilijk voor de leerkrachten of het personeel van de school om dit te zien. Maar als het ontdekt wordt, moet er wel adequaat gehandeld worden. Is er al veel geprobeerd, maar komt u er met de school niet helemaal meer uit? Kies dan voor een weerbaarheidstraining voor uw kind bij ABpsyon. Deze praktijk zorgt voor meer psychosociale weerbaarheid en helpt bij het creëren van een positief zelfbeeld bij uw kind. Die aspecten gecombineerd met beter communicatietechnieken helpen uw kind voor zichzelf op te komen en grenzen aan te geven. De gewenste resultaten worden, voor zover mogelijk, behaald door het toepassen van een oplossingsgerichte methode.

In 10 jaar hebben meer dan 500 kinderen een weerbaarheidstraining gevolgd, is uw kind de volgende?

Bij ABpsyon ligt de nadruk op een laagdrempelige sfeer. Dat maakt eenvoudig voor ouders en kinderen om er aan te kloppen voor het volgen van een weerbaarheidstraining voor het kind. De werkwijze is vooral oplossingsgericht. Dat houdt in dat er bepaalde vragen worden gesteld die ervoor zorgen dat het kind dat de weerbaarheidstraining bij ABpsyon volgt zelf de mogelijke oplossing formuleert. Buiten kinderen zijn ook jongeren tot 18 jaar met hun ouders zeer welkom om hun psychosociale weerbaarheid of zelfredzaamheid te bevorderen. Ook helpt deze praktijk, die volgens de ouders en kinderen veel resultaten boekt, bij het ontwikkelen van een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.