JR Wellen
Image default
Woningen

Uw woning verkopen: het kan ook zonder makelaar

Wanneer u uw huis op de markt wilt plaatsen, heeft u meestal twee opties in uw hoofd. Ofwel verkoopt u de woning met behulp van een makelaar, ofwel kiest u ervoor om uw woning zonder tussenkomst van een makelaar te verkopen. De eerste optie komt vaak zeer duur uit, terwijl de tweede optie betekent dat u de klus helemaal alleen dient te klaren. Toch bestaat er nog een alternatief. We laten u graag kennismaken met Smart Houses. Dit bedrijf gelegen te Waregem, helpt particulieren bij de verkoop van hun woning. In tegenstelling tot makelaars, zijn zij niet verbonden aan een immobiliënkantoor en werken ze volledig onafhankelijk. Hun missie is om particuliere verkopers bij te staan gedurende het volledige verkoopproces, en hen te voorzien van praktische tips en een paar helpende handen om de verkoop zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Professionele service zonder commissie

Er kruipt veel werk in het verkopen van een huis, zeker als u ervoor kiest om dat zonder makelaar te doen. Dat is precies ook de reden waarom veel verkopers ervoor kiezen om een beroep te doen op een vastgoedbureau. Smart Houses uit Waregem wil een neutrale partij zijn in dit hele verkoopproces. U kunt bij hen terecht voor deskundig advies en zij nemen tegelijkertijd een groot deel van het werk uit handen. Zo maken ze professionele foto’s van uw woning, die u daarna kunt gebruiken om uw woning te exposeren aan het grote publiek. Dergelijke professionele foto’s geven een boost aan de verkoop en laten een goede indruk achter bij potentiële kopers.

Geef de verkoop van uw woning een duw in de rug dankzij deze experts

Om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te stellen dat uw woning te koop staat, schakelt Smart Houses een mix in van marketingmaterialen. Ze stellen een mooi ogende brochure op waarin uw woning wordt afgebeeld. De brochure bevat alle informatie die een mogelijke koper nodig heeft, en is ideaal om uit te delen op een bezoekdag. Ook op online vlak geven ze uw woning een serieus duwtje in de rug. Het bedrijf ontwerpt professionele advertenties en zorgt ervoor dat deze tentoongesteld worden op verschillende platformen. Wilt u uw woning zonder tussenkomst van een makelaar verkopen en lijkt deze service wel iets voor u? Contacteer hen dan zeker voor meer informatie.

https://smarthouses.be/