Vind een baan als KAM manager die helemaal bij je past

Je bent al langer dan 5 jaar werkzaam in de metaal, staal, betonbouw of maakindustrie. Nu vind je het tijd voor een nieuwe uitdaging. ISO-point helpt je graag verder. Zij zijn hét bemiddelingsbureau op het gebied van vacatures voor kwaliteit, veiligheid en milieu. De kans is dus erg groot dat je hier een baan vindt als KAM manager die volledig bij jou past. Hoe? Door een goed beeld te schetsen van de aangeboden banen en door persoonlijk contact. Bij deze specialist staan uw wensen als toekomstige KAM Manager centraal. Via de website van ISO-point maak je eenvoudig een account aan, waarna je direct kunt reageren op de vacature voor KAM manager.

Een baan als KAM manager door een ervaren bemiddelingsbureau

Je bent op zoek naar een baan als KAM manager. Je wilt wel dat de baan je voldoende uitdaagt en dat je kwaliteiten perfect passen bij het bedrijf. ISO-point helpt je graag bij het vinden van de juiste baan. Zij zijn al jaren een gespecialiseerd bemiddelingsbureau voor werkgevers en werknemers op het gebied van kwaliteit, veiligheid, Arbo en milieu. Zij weten dus als geen ander waar ze op moeten letten om voor jou de perfecte baan te vinden als KAM manager. Door middel van een persoonlijk gesprek en je cv, wordt gekeken naar je kwaliteiten en wordt de opdrachtgever gekozen die het beste bij je past? Benieuwd geworden? Solliciteer direct online of neem contact op met ISO-point door te bellen.

Wat houdt een functie als KAM manager precies in?

Weet je wat een KAM (Kwaliteit, Arbo, Milieu) manager precies doet? Deze persoon regelt alles op het gebied van deze drie zaken. Zo stelt een KAM manager een Kwaliteit, Arbo en Milieuplan op, voert deze uit en geeft hier advies over. Daarnaast beheert een KAM manager ISO en TS managementsystemen en is deze het aanspreekpunt bij klachten over Kwaliteit, Arbo en Milieu. Ligt dit volledig in jouw straatje en heb je meer dan vijf jaar ervaring in de metaal, staal, betonbouw of maakindustrie? Solliciteert dan direct op een van de vele vacatures tot KAM manager bij ISO-point. Zij zijn dé specialist in het samenbrengen van werknemers en opdrachtgevers op het gebied van veiligheidskunde.