JR Wellen
Image default
Computers / Internet

Wat zijn de meest kwetsbare onderdelen van een Samsung Galaxy telefoon?

Samsung Galaxy telefoons zijn prachtige apparaten. Het is niet voor niets dat Samsung sinds jaar en dag samen met Apple de markt van de smartphones domineert. De toestellen komen in verschillende formaten en ze zijn geschikt voor ieder segment van de markt. Zo heb je smartphones van dit merk al vanaf 200 euro, maar heb je ook complexer geproduceerde toestellen die bijna 1.000 euro kosten. Sowieso is het een flinke investering, waarbij je hoopt dat het toestel jaren vooruit gaat.

Dit is echter niet altijd het geval. Ook Samsung Galaxy toestellen zijn niet onverwoestbaar. Zo hebben ook deze devices soms onderdelen die kapot zijn en gerepareerd moeten worden. Wat zijn eigenlijk de meest kwetsbare onderdelen van een Samsung Galaxy telefoon? Je leest het hieronder.

Scherm

Met stip op één komt natuurlijk het scherm. Iedereen heeft weleens een kapot scherm gehad. Je hebt hem laten vallen of je hebt juist iets erop laten vallen. Dit is dan ook het onderdeel dat verreweg het meeste stuk gaat. Gelukkig is GSM Paradise in de loop der jaren zeer bedreven geraakt in de reparatie van Samsung Galaxy smartphones.

Behuizing

Na het scherm is de behuizing het onderdeel wat het meeste stuk gaat. De zijkant of de achterkant kunnen ook kapot gaan als je jouw smartphone laat vallen. Hier hoeft in eerste instantie niet veel aan de hand te zijn; behalve de ster die niet mooi in het zicht ligt, kun je de smartphone gewoon gebruiken. Toch is het aan te raden om voor de zekerheid deze even langs te brengen, om te controleren of er echt niets mis is. GSM Paradise kijkt hier graag naar en geeft je daarna een vrijblijvende prijsopgave. Bekijk de mogelijkheden!

Overige mankementen

Natuurlijk kan er nog veel meer misgaan en zijn er nog veel meer onderdelen die op den duur aan reparatie of vervanging toe zijn. Wil je in ieder geval een flinke slag slaan en een hoop problemen voorkomen, dan is het aan te raden om een telefoonhoesje voor jouw Samsung Galaxy telefoon aan te schaffen.

 

http://www.telefoonhoesjes-paradise.nl/

Gerelateerde artikelen

Beleef een groter rookgenot met Vaporesso e-sigaretten

Waar IT bestellen als kmo of particulier?

Wel of niet social media in zetten voor je bedrijf?