JR Wellen
Image default
Dieren

Een dierenpension in Oost-Vlaanderen waar uw dier op beide oren kan slapen

Bent u op zoek naar een dierenpension voor uw hond of kat en bent u woonachtig in Oost-Vlaanderen? Dan bent u bij Pension De Ark in Lochristi, nabij Gent, aan het juiste adres. Uitbaters Marijke De Wilde en Ivan Hongenaert hebben jarenlange ervaring in opvang van dieren en zorgen ervoor dat uw huisdier met de beste zorgen omringd wordt.

Duurzame en onderhouden kennel

Het dierenpension heeft de bewuste keuze gemaakt om uitsluitend te werken met kunstgras. Dit om verschillende redenen. In de beginjaren bestonden alle kennels uit zand en natuurgras. Beide zaken zijn perfect voor hondenpoten, maar zijn niet ideaal bij slecht weer of voor honden die al eens graag graven in de tuin. Om deze problemen te verhelpen, koos Pension De Ark  uit Lochristi ervoor om kunstgras te voorzien. Onder het gras ligt een stalen geplastificeerd net zodat graven niet mogelijk is. Hierdoor behoren stukgelopen grasmatten en de bijhorende modderpoelen wanneer het regent, tot het verleden. De dag van vandaag zijn alle binnenhokken voorzien van een goed onderhouden kunstgrasmat.

Reserveer tijdig

In de loop der jaren is het dierenpension uitgegroeid tot een vaste waarde voor eigenaars uit Oost-Vlaanderen. Dit zorgt er ook voor dat het pension vooral in het hoogseizoen snel vol zit. Reserveer daarom tijdig om zeker te zijn van een plaatsje voor uw huisdier. Wilt u liever eerst een bezoek brengen aan de kennel zodat u met eigen ogen kan zien waar uw hond of kat terecht komt? Geen probleem. Iedere dinsdag, woensdag en donderdag kan u in de voormiddag langsgaan voor een vrijblijvend bezoek. Na afspraak zijn ook andere dagen mogelijk. Neem hiervoor eerst even contact op met de eigenaars.

Een plek waar uw huisdier zich thuis voelt

Als gecertifieerd dierenpension in Oost-Vlaanderen, trachten uitbaters Marijke en Ivan ieder huisdier een zo optimaal mogelijk verblijf te bieden. Ze voorzien alle dieren van lekkere en gezonde voeding en een goede verzorging. Om aan de behoeften van de katten te voorzien, is er in iedere kattenopvang minstens één krabpaal aanwezig, net zoals verschillende speeltjes waarop de kat zich kan uitleven. Heeft uw kat een lievelingsspeeltje of kan uw hond niet zonder die ene knuffel? Geef het gerust mee wanneer u uw huisdier afzet in de opvang. Zo voelt uw dier zich nóg sneller thuis.