JR Wellen
Image default
Woning en Tuin

Dit is wat veiligheidssloten doen voor jouw woning

Ben je op zoek naar een manier waarop je jouw woning beter kunt beveiligen? Met goede veiligheidssloten zorg je ervoor dat inbrekers veel minder snel je woning binnen kunnen komen. Veiligheidssloten zorgen ervoor dat je woning een stuk beter beveiligd is tegen inbraak.

Vandaag de dag vinden inbrekers steeds meer manieren om naar binnen te komen en met goede veiligheidssloten kun je dit voorkomen. Veiligheidssloten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten: het is aan jou om te bepalen wat voor jouw de beste optie is.

Kies de mate van veiligheid voor je sloten

Als het gaat om veiligheidssloten zijn er een aantal mogelijkheden bij het plaatsen van cilinders. De meeste bedrijven voor veiligheidssloten houden de richtlijnen aan van het keurmerk Veilig Wonen van de Politie. Er zijn in dit geval twee opties: een cilinder zonder kerntrekbeveiliging, gecombineerd met een SKG*** kerntrekbeslag en een cilinder met kerntrekbeveiliging, gecombineerd met een SKG** veiligheidsbeslag.

Beide opties bieden een goede bescherming tegen inbraak en zijn dan ook zeker aan te raden. Cilinders met kerntrekbeveiliging SKG** of SKG*** zijn de beste opties. Je kunt ervoor kiezen om de buitendeuren van de beste beveiliging te voorzien en de binnendeuren van een cilinder zonder keurmerk. De buitendeuren zijn hiermee goed beveiligd en daarnaast bespaar je ook op de kosten.

Het is vrij eenvoudig om veiligheidssloten te bestellen: dit kan heel gemakkelijk online. Je bent snel op de hoogte van al jouw opties en je kunt de nieuwe sloten dan ook heel snel laten plaatsen voor de optimale beveiliging.

https://www.veiligheidsslotenshop.be