JR Wellen
Image default
Woning en Tuin

Erkende groothandel in tuinzaden uit de hele wereld

Gras- en plantenzaden zijn te vinden in verschillende winkels. Soms vindt u het zelfs in de supermarkt om de hoek. Toch is er een groot verschil tussen de kwaliteit van de zaden en vooral ook de variëteit. De meest voorkomende grassoort bijvoorbeeld die u in de winkelrekken vindt, zijn de gazonsoorten. Deze soorten vinden we meestal terug in een particuliere tuin. Maar dit is slechts het topje van de ijsberg; er bestaan nog honderden andere soorten gras, elk met hun eigen kwaliteiten en toepassingen. U vindt er heel wat bij Global Green Seeds. Deze groothandel is tuinzaden is gespecialiseerd in de import van zaden van over de hele wereld, vandaar ook de ‘Global’ die in hun bedrijfsnaam voorkomt. Alle import gebeurt volledig in eigen beheer, net zoals de verwerking, de sortering en de samenstelling van de zadenpakketten. Op die manier houden ze steeds een nauwkeurig overzicht, en kunnen ze de beste kwaliteit garanderen.

Kies voor meer groen en draag bij aan de biodiversiteit

Gras is een nuttige plantensoort die bovendien gemakkelijk te onderhouden is. Het kan perfect gecombineerd worden met diverse andere plantensoorten. Bij Global Green Seeds heeft u de keuze uit een groot assortiment aan bloemen- en kruidenzaden. Vrolijk uw tuin of de buitenomgeving van uw bedrijf op met prachtige bloemen in alle kleuren van de regenboog. Door meer bloemen in het landschap te brengen, draagt u trouwens bij aan de biodiversiteit en creëert u een ideaal klimaat voor bijen, hommels, vlinders en andere nuttige insecten.

Ontdek het volledige aanbod van deze groothandel

De kruidenmixen van deze groothandel in tuinzaden zijn ideaal om weides mee te beplanten. In combinatie met gras, vormen ze de ideale basis van evenwichtig veevoeder. De kruiden geven meer smaak en zorgen voor een goede vertering bij uw dieren. Vraag de experts van bovengenoemde groothandel in tuinzaden gerust om advies. Zij bekijken graag welke mengeling het best geschikt is voor uw dieren. Global Green Seeds levert zowel aan bedrijven als aan particuliere klanten. Neem een kijkje op hun website en ontdek hun ruime assortiment aan zaden. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? De ervaren medewerkers van deze gespecialiseerde groothandel in tuinzaden helpen u graag verder. Aarzel dan ook niet om hen te contacteren.