JR Wellen
Image default
Aanbiedingen

Grootkeuken onderhoud door grondige professionals

Uw bedrijfskeuken of voedingshal moet voldoen aan bepaalde wettelijke normen. Deze bestaan om de gezondheid van u en uw klanten te waarborgen. Daarnaast is het een kwestie van imago. Wanneer u in een schone keuken uw eten bereidt, komen mensen eerder terug. Valor Services biedt een grondige dieptereiniging aan om uw keuken van top tot teen te reinigen en uw keukenapparatuur te onderhouden. Laat dus nu uw grootkeuken onderhoud plegen door de professionele service van Valor Services. Na een dieptereiniging kunt u weer met een goed gevoel aan de slag in uw grootkeuken.

Luchtkanaalreiniging nodig in uw grootkeuken?

U en uw personeel doen er dagelijks alles aan om uw grootkeuken schoon te maken en te onderhouden. Echter kunt u op dagelijkse basis niet alle onderdelen van uw keuken tot in de puntjes hygiënisch reinigen. Kunt u zich herinneren wanneer u voor het laatst een luchtkanaalreiniging heb gedaan? Valor Services kan bijvoorbeeld uw luchtfilters vervangen en uw luchtgroepen grondig reinigen. Zo weet u zeker dat uw werkomgeving weer gezond en hygiënisch is. Ook speciale filters kunnen op maat gemaakt worden door Valor Services. Zo bieden ze een all-round service voor uw grootkeuken of voedingshal.

Een periodieke dieptereiniging om weer volledig te voldoen aan de HACCP-richtlijnen

Wanneer u kiest voor de reiniging van uw grootkeuken, wordt uw volledige keuken inclusief plafonds, wanden en vloeren onder handen genomen. Ook het onderhoud van uw keukenapparatuur is deel van de service die ze bieden. Het verwijderen van oude kitlagen en deze vervangen met een schimmelwerende sillicone wordt ook aangeboden bij Valor Services. U kunt gemakkelijk en snel telefonisch een afspraak voor een inspectie inplannen zodat er een gerichte prijsopgave voor u gemaakt kan worden. Ook een periodieke schoonmaak service is bij ze mogelijk. Zo kunt u snel weer gebruikmaken van uw diep gereinigde grootkeuken.