JR Wellen
Image default
Bedrijven

Koeltransport met een modern wagenpark

Wie kiest voor koeltransport met LogistiCCare, kiest voor betrouwbaarheid en kwaliteit. U bent er zeker van dat uw bederfelijke waren in goede staat en op tijd aankomen bij uw klanten. Dit begon aan het begin van de 21e eeuw met kleine zendingen, maar dit is uitgegroeid tot een groot wagenpark waarmee ook grotere zendingen vervoerd worden onder de juiste omstandigheden. Ook worden uw goederen vervoer onder strenge HACCP en FRC/ATP richtlijnen. Dit houdt in dat zij op een hygiënische manier en onder de juiste omstandigheden vervoerd worden.

Uw koeltransport altijd tot op de voet gevolgd

Alle transportvoertuigen van LogistiCCare zijn uitgerust met moderne boordcomputersystemen, met onder andere track and trace. Op deze manier kan uw zending altijd gevolgd worden en kunnen zaken als de temperatuur altijd gecheckt worden. Op deze manier is de beste kwaliteit altijd gewaarborgd. Of uw goederen nu diepgevroren vervoerd moeten worden of bij een temperatuur van 25 graden en of uw goederen nu binnen Nederland vervoerd moeten worden of naar Spanje, deze specialist draait zijn hand er niet voor om. Daarnaast is het bedrijf volledig gecertificeerd. Dat biedt gegarandeerde veiligheid en de juiste omstandigheden om uw goederen met temperatuur geleide koeriersdiensten te vervoeren.

Ook voor bijkomende diensten zoals opslag

Zit uw bedrijf momenteel in een piekperiode, of gaat uw bedrijf verhuizen of verbouwen, dan kan het handig zijn (een deel van) uw producten tijdelijk op te slaan. Daarom biedt LogistiCCare ook de mogelijkheid om uw goederen op te slaan. Dit kan in een gewone loods, maar ook in een geconditioneerde loods met de juiste omstandigheden. Moeten de opgeslagen goederen vervolgens vervoerd worden naar uw klant? Ook dat kunt u aan LogistiCCare overlaten. Dit transport kan plaatsvinden met verschillende soorten voertuigen. Hebben uw goederen een afwijkende afmeting? Dan kunnen deze vervoerd worden op een open trailer, zodat er ruimte genoeg is om uw goederen te vervoeren.