JR Wellen
Image default
Eten en drinken

Heerlijk smullen met deze mobiele frituur aan huis

Feestjes en festivals zijn altijd leuk. Deze worden echter nog leuker als er ook lekker eten aanwezig is. Wat zeker iedereen wel kan smaken, is een lekker pakje Belgische friet met een heerlijke frituursnack. Wilt u op uw volgende feest frietjes serveren? Weet dan dat u dit heel speciaal kunt maken. U kunt bijvoorbeeld beroep doen op een mobiele frituur van Friet & Co. Deze expert komt bij u thuis, in heel België en Nederland, frietjes bakken. Door te kiezen voor een frituur aan huis, scoort u gegarandeerd punten bij uw gasten. Deze professional is dé grondlegger op vlak van mobiel en stijlvol feesten. Deze mobiele frituur staat al reeds 15 jaar garant voor honderden geslaagde frietevents per jaar. Twijfel dus niet langer ga voor een frituur aan huis!

Een eetfestijn voor iedereen

Deze mobiele frituur zorgt voor een eetfestijn voor iedereen. Kiest u ervoor om een frituur aan huis te laten komen? Dan kunt u kiezen uit drie verschillende formules, of u stelt zelf uw menu samen. Alles is à volonté, zodat iedereen zijn buikje rond kan eten en onbeperkt kan genieten van onze Belgische trots. De medewerkers van Friet & Co zijn echte specialisten op het vlak van frietjes bakken. Alles gebeurt met veel aandacht voor de hygiënemaatregelen. U geniet steeds van een vlotte en professionele bediening en smult van de beste artisanaal gebakken frietjes uit deze stijlvolle mobiele frituur. Met een frituur aan huis van deze expert, maakt u van uw feest en gelegenheid om nooit meer te vergeten!

Reserveer snel een wagen

Wilt u uw gasten op uw volgende feestje verwennen met heerlijke frietjes van deze mobiele frituur? Neem dan snel contact op met de enthousiaste medewerkers van Friet & Co en reserveer tijdig een wagen. Zo bent u zeker dat u kunt rekenen op een frituur aan huis op de door u gewenste datum. Heeft u specifieke vragen over de formules van deze mobiele frituur? Vul dan het contactformulier op de website van deze frietspecialist in, u wordt zo snel mogelijk verder geholpen.