JR Wellen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ballonvaart in Sint-Niklaas de ballonstad bij uitstek

C-Air staat bekend om zijn ballonvaarten in heel België. Zelf organiseren we jouw ballonvaart in Oost-Vlaanderen. Verkies je liever een cadeaubon te bestellen? Een privé ballonvlucht of een ballonvlucht in groep. Alles is mogelijk bij C-Air ballonvaren.

Ballonvaart in Sint-Niklaas

Heb je ook al eens gedacht aan een ballonvaart Sint-Niklaas? Wij zijn gevestigd in de ballonstad bij uitstek. Je kan ons terugvinden in de Prinses Marie Joséstraat 5 – 9100 Sint-Niklaas. Ballonvaren blijft iets uniek, maar opstijgen vanuit een stadscentrum vanop de grootste markt van België is iets dat niemand vergeet. Tijdens een ballonvaart laten wij je een uur genieten van een prachtig uitzicht op het Oost-Vlaamse landschap. Wil je deze unieke ervaring ook eens meemaken? Zoek dan niet verder en boek je ballonvlucht met C-Air ballonvaren.

Ballonvaren Gent

Gent heeft ongeveer een oppervlakte van 157 km² geeft nu toe dit te kunnen bewonderen vanuit een luchtballon is iets uniek.In Gent hebben we tal van bezienswaardigheden die prachtig zijn te bewonderen vanuit een luchtballon.Een ballonvaart Gent met uitzicht op het Belfort, Sint-Niklaaskerk in Scheldegotiek, het Gravensteen, de Sint-Michielsbrug, de begijnhoven, Sint-Pietersabdij, het Patershol geef nu toe wat is er mooier dan dat.

Een paar vraagjes over jouw ballonvlucht

Heb je hoogtevrees tijdens een ballonvlucht?

Het antwoord is nee, hoogtevrees heb je niet in een luchtballon. Dit heb je wanneer je contact maakt met de grond, maar in een luchtballon maak je geen contact met de grond. Kortom het is een unieke ervaring zo een ballonvlucht. Neem even tijd voor je zelf en laat je meevaren boven het prachtige landschap.

Vanaf welke leeftijd kan je ballonvaren?

Op ballonvaren staat geen minimum leeftijd, maar wij raden meestal wel aan voor een minimum leeftijd van 5 jaar. Een maximum leeftijd bestaat er niet, zolang je te been blijft kan je perfect een ballonvaart ondernemen.

Bedrijfsnaam op je eigen luchtballon

Zou je ook graag je eigen bedrijfsreclame op een luchtballon willen? Deze vorm van reclame is een uniek medium. Of zou je zelf graag willen leren ballonvaren? Je kan ook kiezen om zelf een luchtballon te kopen? Hiervoor werken we met een Frans ballonmerk Chaize. Wij werken voor jouw de best mogelijke optie uit. Er zijn tal van mogelijkheden en pakketten beschikbaar. Een bedrijfsnaam op een luchtballon is de ideale vorm van reclame.

https://www.ballonvaart-vlaanderen.be