JR Wellen
Image default
Woningen

Thuiswerken mogelijk door architectenbureau in Antwerpen

Het wordt al eens gezegd: ‘Neem uw werk niet mee naar huis!’. Maar wat als u juist thuis wíl werken? Of u bent bijvoorbeeld fysiotherapeut, masseur, psycholoog, psychiater of coach aan huis of u wil dat worden. Dan vraagt het wel iets van de bouw van uw huis. De meeste mensen vinden het vervelend als er cliënten door het privégedeelte van het huis moeten lopen om bij de praktijkruimte te geraken. Ook hierbij kan een architectenbureau in bijvoorbeeld Antwerpen u van dienst zijn. Veel mensen denken bij een architectenbureau aan een woning laten bouwen van A tot Z, maar ook voor verbouwen bent u bij een architectenbureau aan het goede adres.

Gastouder aan huis

Er was eens een casus van een vrouw die jarenlang bij een crèche heeft gewerkt. Ze wilde graag voor zichzelf beginnen. Ze droomde van een huis waarin ze het werk als gastouder kon gaan doen. Deze droom was niet zo gek want ze had een groot genoeg huis en er zat bovendien een binnentuin bij waar de kindjes lekker en veilig zouden kunnen spelen. Alleen moest haar huis wél worden aangepast. Hiervoor zocht én vond ze een architectenbureau in Antwerpen. Omdat ze geen enorm volle bankrekening had, was er weinig budget voor grote aanpassingen. Dit soort opdrachten ziet het architectenbureau Daan Van Troyen bvba uit Hombeek graag. Soms zijn er slechts een paar aanpassingen nodig om het huis geschikt te maken voor het gastouderwerk. Klant blij, architect blij.

Praktijk aan huis

Een praktijk aan huis is voor veel mensen een gewild iets. Maar er zijn maar weinig woningen te koop die een praktijkruimte hebben. En nog minder die een praktijkruimte hebben die men kan bereiken via een aparte ingang. Veel architectenbureaus zoals ook architectenbureau Daan Van Troyen bvba uit Hombeek, in de provincie Antwerpen, weten hier raad mee. Ze kunnen u adviseren over het aanpassen van uw woning. Of dit nu een aanbouw betekent of een kleinere aanpassing.