JR Wellen
Image default
Vakantie

Op zoek naar een hotel in Poperinge voor een grote groep?

Wilt u met een grote groep in België op vakantie en bent u op zoek naar een gezellig hotel in Poperinge? Dan bent u bij Skindles aan het goede adres. Dit bedrijf biedt een luxe hotel in Poperinge, waar wel tot 24 gasten kunnen verblijven. Ideaal dus voor een vakantie met de hele familie of een vriendengroep. Ook is het hotel het perfecte verblijf voor een teambuildingsuitje met collega’s.  

Over het hotel

Het hotel in Poperinge wordt beheerd door Chantal en Peter, die naar eigen zeggen echte levensgenieters zijn. Het hotel is gelegen in een historisch herenhuis uit de 18e eeuw. Het hotel zelf heeft ook een rijke historie. Zo werd het in de jaren na de Eerste Wereldoorlog druk bezocht door Engelsen die op een soort bedevaart waren naar de militaire kerkhoven en slagvelden van de oorlog.

Wat biedt het hotel?

Het hotel bestaat uit verschillende vakantiehuisjes, die zijn voorzien van alle benodigdheden voor een heerlijke vakantie. Ook voor een zakenverblijf kunt u bij het bedrijf terecht. Skindles biedt namelijk speciale business flats. Bovendien is het ook mogelijk een feest te geven in de grote feestzaal, met tuin. Het is niet verplicht hier een overnachting bij te boeken. Of u nu een weekje op vakantie wilt of gedurende een langere periode in het hotel wilt verblijven, het kan allemaal.

Geniet van de kamers

Het hotel in Poperinge bestaat uit zes aparte appartementen, die erg luxe in zijn gericht. Alle appartementen zijn voorzien van losse slaapkamers en een of meerdere badkamers. Ook een keuken en zithoek zijn in het appartement gebouwd. Het grootste voordeel aan de losse appartementen, is dat u de rust kunt op zoeken wanneer u maar wilt. U heeft genoeg privacy en kunt uw familie, vrienden of collega’s opzoeken als u daar behoefte aan heeft. Wat betreft de bedden heeft u de keuze uit eenpersoonsbedden, tweepersoonsbedden en stapelbedden, afhankelijk van het appartement en de kamer.

https://www.skindlespoperinge.com/