JR Wellen
Image default
Woning en Tuin

Velux dakramen

Denk je aan dakramen, dan denk je aan Velux. Velux dakramen zijn echte klassiekers geworden in de afgelopen 30 jaar. Velux heeft zichzelf tot grote speler weten te maken en is nu het eerste waar je aan denkt als je denkt aan een dakraam. Schuine daken en ramen kunnen een uitdaging zijn. Maar daarom denkt Velux steeds meer met je mee. Zo heeft Velux een passende oplossing voor allerlei schuine daken waar je ramen in wil. Of misschien ben je wel toe aan een nieuwe soort dakramen.

Simpele en kleinere ramen

In een kleine slaapkamer met een schuin dak, volstaat het natuurlijk om één dakraam te nemen. Maar daar heeft Velux al verschillende uitvoeringen van. De klassieker onder de Velux dakramen is misschien wel het tuimelvenster. Het opent door hem naar beneden te trekken, waardoor een deel van het raam ook de kamer inkomt. Maar er zijn ook uitzettuimelvensters, waarbij dat laatste niet gebeurt. En dan heb je nog INTEGRA dakramen van Velux. Deze kun je elektrisch op afstand bedienen. Bovendien kun je ze laten werken met zonne-energie. Velux dakramen kunnen ook toegepast worden bij monumentale panden en andere bijzondere objecten.

Luxere dakramen

Heb je een hele zolder of wil je gewoon iets meer van je Velux dakramen? Dan heeft Velux nog meer toepassingen. Je kunt bijvoorbeeld meerdere dakramen in één nemen met een Velux 3-in-1 of 2-in-1 dakraam. Maar er is ook een mogelijkheid om een balkongevoel te creëren met het Velux balkonvenster. Of toegang tot het dak bieden met een dakterrasvenster combinatie van Velux dakramen. Zo is er voor iedereen wel een passende toepassing.