JR Wellen
Image default
Dienstverlening

De 3D-scanner die u hier kunt kopen, gebruikt u in elke omgeving

Al vele jaren zijn de specialisten van MOSEG Technologies uit Balegem bezig met de zoektocht naar een 3D-scanner van het hoogste niveau. Doorheen de jaren hebben ze al verschillende modellen en merken gevonden die zeer dicht kwamen bij perfectie. Ze willen namelijk dat u een 3D-scanner kunt kopen die vele jaren meegaat en waarmee u elk project aan kunt gaan. Ook voor hun andere producten, zoals de Stonex gps, leggen ze de lat zeer hoog.

3D-scanner die elke taak aankan

Als specialisten in Mobile Mapping-systemen, kennen ze bij MOSEG Technologies in Balegem het een en ander van 3D-laserscanners. Ze weten daarom exact aan welke eisen deze scanners moeten voldoen om ervoor te zorgen dat u ze voor elke taak kunt gebruiken. Eerst en vooral is het belangrijk dat ze een groot bereik hebben. Zelfs de kleinste 3D-scanner die u kan kopen, heeft nog steeds een bereik van 100 meter. De grotere scanners hebben gemakkelijk een bereik van enkele honderden meters. Ook voor de gps van Stonex die ze aanbieden, gelden deze eis. U zou immers niet willen meemaken dat de gps plotseling stopt met werken, juist wanneer u zich in onbekend terrein bevindt. Een andere voorwaarde waaraan de laserscanner moet voldoen, is dat deze eenvoudig in gebruik is. De 3D-scanners van ZEB zijn bijna allemaal handheld-modellen. Daardoor heeft u slechts één hand nodig om ze te gebruiken en heeft u het andere hand nog steeds vrij om andere taken uit te voeren. De grootste modellen kan u dan weer op uw rug dragen. Ze wegen helemaal niet zoveel, waardoor u zich ook geen zorgen hoeft te maken over rugpijn.

Vraag een offerte aan voor uw nieuwe scanner of gps

Wilt u graag weten hoeveel het kost om een nieuwe 3D-scanner of Stonex gps te kopen? Vraag dan zeker een offerte aan bij deze speciaalzaak. Ze geven u een nauwkeurige offerte, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Voor meer informatie over de verschillende producten die ze aanbieden, staan ze u eveneens graag bij.