JR Wellen
Image default
Kinderen

Deze kindertandpasta is natuurlijk en gezonder voor kindertanden

Kindertanden zijn erg kwetsbaar en moeten dus goed beschermd worden. Dit begint bij een goede kindertandpasta en tandenborstel. In veel normale tandpasta’s zitten veel chemische stoffen die niet altijd geschikt zijn voor kinderen. Daarnaast vinden veel kinderen de mintsmaak van normale tandpasta’s ook erg vies en sterk. Een goed alternatief is de kindertandpasta van Fairytabs. Deze nieuwe tandpasta is niet alleen erg goed voor de tanden, maar maakt tandenpoetsen ook erg leuk. Lees verder en ontdek hoe.

Natuurlijke ingrediënten

De kindertandpasta van Fairytabs zit niet in een tube, maar komt in tabletvorm. Het zijn dus kleine kauwtabletjes die precies genoeg tandpasta per keer geven. Deze tabletjes zijn gemaakt met volledig natuurlijke ingrediënten die geschikt zijn voor de tanden van kinderen. Deze tandpasta maakt de tanden goed schoon, haalt tandplak weg en beschermt de tanden. Hierdoor voorkomt het product ook gaatjes. De tandpasta is ook glutenvrij en vegan, waardoor de formule voor alle kinderen geschikt is.

Tandenpoetsen leuk maken

Dit merk heeft ook een manier gevonden om tandenpoetsen leuk te maken. Wil jij ervoor zorgen dat jouw kind minimaal twee minuten zijn of haar tanden poetst? Zet dan het speciale tandenpoetsliedje aan. Hiermee worden kinderen gestimuleerd om hun tanden goed te poetsen. Het lied duurt twee minuten. Wanneer het liedje dus afgelopen is, weet jouw kind dat hij of zij genoeg gepoetst heeft. Kinderen zullen hierdoor veel beter hun tanden gaan poetsen. Dat is toch de wens van elke ouder?

Bestel online complete pakketten met tandpasta

Je kunt via de website van Fairytabs eenvoudig pakketten bestellen met de kindertandpasta. Voor de eerste keer kun je een maandvoorraad kopen. Ben je hier tevreden mee? Dan kun je een grotere voorraad inslaan óf een abonnement afsluiten. Hierbij krijg je maandelijks automatisch een maandvoorraad aan tandpastatabletten thuisgestuurd. Je hebt dan altijd genoeg in huis voor alle kinderen. Wanneer je voor een langere tijd een abonnement afsluit, ontvang je ook nog eens korting. Op deze manier wordt de kindertandpasta ook nog eens heel betaalbaar. Ontdek het snel!

https://fairytabs.be/