JR Wellen
Image default
Banen en opleidingen

Energie vacatures.today

Energie vacatures.today

 Rivieren en rivieren weer schoonmaken? Wilt u op een verstandige manier regenwater behandelen? Dit is ons doel voor vacatures vandaag! Elke dag zet een bedrijf met meer dan 1.000 werknemers zich in voor de behandeling en behandeling van de infrastructuur voor huishoudelijk rioolwater. Allerlei bedrijven geschikt voor alle leeftijden zijn in volle gang en hebben een complete projectenportfolio. Start je carrière bij een van hen en creëer een omgeving voor de volgende generatie. Vind een baan en solliciteer op een vacature

 

U kunt ons energiebeleid helpen formuleren en vertalen in concrete plannen en acties om onze ambitieuze doelen te bereiken. Je stelt de portefeuille energieprojecten samen, neemt het beheer over en volgt op een kostenefficiënte manier de resultaten van verschillende programma’s op de voet. U kunt intern en extern samenwerkingsverbanden aangaan en uw eigen netwerk opbouwen. U kunt de polsslag van het snel evoluerende energielandschap volgen en op elk moment kansen ontdekken. Je promoot het energiebeleid  naar alle stakeholders door vlotte communicatie en een positieve houding.

 

Je hebt voldoende relevante ervaring, dus je hebt een masterdiploma of gelijkwaardig. Je bent gepassioneerd door alles wat met energie te maken heeft, zoals energiebesparing, duurzame energieproductie en -gebruik en flexibel vraagbeheer. De werking van de energiemarkt kent voor jou geen geheimen. Je hebt ervaring met het werken in een omgeving met verschillende stakeholders. Door je diplomatie, daadkracht en overtuigingskracht ben je in staat constructief samen te werken met verschillende stakeholders. Je bent een actieve teamspeler met goede communicatieve en expressieve vaardigheden. Af en toe zal het je niet stoppen. Je hebt een sterk analytisch vermogen en kunt op lange termijn denken. Daarnaast heb je affiniteit met data-analyse, kun je verbanden leggen en weet je hoe je moet redeneren over baten en kostenefficiëntie.

 

https://vacatures.today/technical-jobs.html