JR Wellen
Image default
Banen en opleidingen

VACATURES KNOKKE

vacatures knokke

Als je bij Carrefour in België gaat werken, word je lid van een team van 10.000  medewerkers in meer dan 800 winkels en hoofdkantoren

Carrefour Belgium is een van de grootste Belgische retailers, met verschillende winkelgroottes en concepten: Carrefour hypermarkt, Carrefour marketplace en Carrefour Express.

 

Opdracht

Ben jij de krachtdadige Medewerker die wij zoeken voor de afdelingen in onze Carrefour winkels?

Verantwoordelijkheidsgebied

Tussen 6.00 en 9.00 uur moet u zich voorbereiden op de komst van klanten en ervoor zorgen dat onze producten op een overtuigende en ordelijke manier in de schappen worden geplaatst. Je zorgt ervoor dat de prijs correct wordt weergegeven. Op deze manier kunnen onze klanten onze offertes en promoties goed begrijpen. Overdag praat u op een vriendelijke manier met onze klanten en helpt u hen indien mogelijk. Soms spring je in onze andere afdelingen: droogvoer, groenten en fruit, zuivelproducten …

Profiel

 Je hebt de eerste ervaring als verkoper, bij voorkeur op foodgebied. Je bent stipt en hecht veel waarde aan orde en netheid. Je bent klantgericht en servicegericht. Je bent bereid om te werken in een parttime en variabel schema van maandag tot en met vrijdag, zaterdag 6.00 uur tot 20.00 uur (vrijdag 21.00 uur) Carrefour is niet alleen klantgericht, maar zorgt ook voor haar medewerkers. Training, een goede werksfeer, teamwork en carrièremogelijkheden zijn erg belangrijk voor ons. Carrefour biedt u een contract voor bepaalde tijd, een competitief salaris, maaltijdcoupons en personeelskortingen.

In een veranderende wereld zijn diversiteit en inclusie kernwaarden. Bij Carrefour hopen we mannen en vrouwen van alle leeftijden en achtergronden aan te trekken en te behouden, Iedereen heeft zijn eigen ervaring. We zijn ervan overtuigd dat dit onze klanten zal aantrekken en onze prestaties en innovatiekracht zal verbeteren.

https://www.administratieve-medewerker.be/2020/06/commercieel-winkelbediende-knokke.html