JR Wellen
Image default
Zakelijke dienstverlening

De ervaren advocaat ondernemingsrecht staat u bij tijdens wettelijke vraagstukken

Het is belangrijk dat uw onderneming gepast juridisch advies opzoekt bij heel wat stappen die u onderneemt. Denk daarbij aan het overnemen van een vennootschap, of het oprichten ervan, maar ook bij een herstructurering binnen uw zaak of een gerechtelijke reorganisatie. Voor gepast juridisch advies in de omgeving van Antwerpen doet u beroep op een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht van Caluwaerts Uytterhoeven. Dit kantoor met vestigingen in Antwerpen en Brussel heeft advocaten met kennis van zake in dit vakdomein en staat uw bedrijf graag bij.

Waarmee kan een advocaat ondernemingsrecht u helpen?

Een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht ondersteunt ondernemers, institutionele cliënten en particulieren met juridisch advies en voorziet hen van een uitstekende begeleiding. Heeft u te maken met een vraagstuk omtrent ondernemingsrecht? Dan staat een expert voor u klaar bij dit advocatenkantoor in Antwerpen en Brussel.  Denk hierbij aan vragen met betrekking tot vennootschappen, hetzij het oprichten ervan of het bestuur ervan. Ook voor geschillen en bestuurdersaansprakelijkheid binnen een vennootschap doet u beroep op de expertise van de advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Krijgt u te maken met een gerechtelijke reorganisatie of een fusie? Zit u met vragen omtrent intellectueel eigendom of arbitragerecht? Het zijn allemaal onderwerpen waarbij een ervaren advocaat van Caluwaerts Uytterhoeven u kan bijstaan.

Laat u bijstaan door een ervaren advocaat

Blijf niet zitten met vraagstukken omtrent vennootschappen, handelsrecht of een gerechtelijke reorganisatie. Neem hiervoor een advocaat met specialisatie in ondernemingsrecht onder de arm van Caluwaerts Uytterhoeven in Antwerpen. Een expert van dit kantoor begeleidt u en verdedigt uw belangen op het gebied van ondernemingsrecht. Wenst u meer informatie over hoe dit kantoor u kan bijstaan met juridisch advies? Aarzel dan niet om de website van het advocatenkantoor te bezoeken. Hier vindt u meer informatie en kan u ook meteen contact opnemen met een van de medewerkers die graag uw vragen beantwoordt.