JR Wellen
Image default
Auto's en Motoren

Freedom auto aanpassingen biedt lease rolstoelauto’s

Op zoek naar een rolstoelauto? Wij bieden de optie jouw eigen auto te verbouwen, een nieuw auto te kopen of een tweedehands model te vinden. Daarnaast biedt Freedom auto aanpassingen leasecontracten aan. Zo profiteer je van een rolstoelauto zonder dat je direct een hoog aankoopbedrag neerlegt en heb je geen zorgen over onderhoud of bij reparaties. Hier vertellen we alles over de mogelijkheden. Lees nu verder voor de mogelijkheden van Freedom auto aanpassingen en/of vraag een modelovereenkomst op. Geniet van de verkregen mobiliteit zonder noodzakelijk investering!

 

Het leasen van een rolstoelauto

Je hebt vast al eens gehoord van het leasen van een auto.  Ondernemers doen dit voor hun werknemers maar ook individuen sluiten een private lease contract af. Wist je dat dit ook mogelijk is bij een rolstoelauto? Je betaalt een vaste vergoeding per maand en hebt vervolgens geen omkijken meer naar onderhoud en verzekeringen. Belangrijk is dat je hierbij een contract aangaat voor een vast aantal jaar en dat je uiteindelijk geen eigendom verkrijgt. Neem contact met ons op bij vragen! Dit is vooral een uitstekend alternatief voor diegene die wel willen profiteren van een goede rolstoelauto, maar die administratieve rompslomp niet zien zitten.

 

Neem contact op voor het beste leasecontract!

Voor een leek zijn contracten vaak ingewikkeld. Wij nemen de contracten met jou door zodat je precies weet waar je aan toe bent. Daarbij staan we altijd voor je klaar bij vragen en gaan we voor 100% tevredenheid. Rolstoelauto’s van Freedom auto aanpassingen komen met de beste prijs/kwaliteitverhouding en dat geldt ook voor lease overeenkomsten. Bekijk op voorhand ook onze online recensies, die een eerlijk beeld geven van de ervaringen van eerdere gebruikers. Wij kijken er nu al naar uit om jou te informeren over de mogelijkheden en je van een passende auto te voorzien!