JR Wellen
Image default
Dienstverlening

Hoe meldt u zich aan bij de huisarts in Eindhoven?

U bent onlangs verhuisd naar uw nieuwe woning in Eindhoven. Daarom bent u op zoek naar een nieuwe huisarts dicht in de buurt. U heeft helaas weinig tijd om langs te gaan. Dan is het goed om te weten dat u zich bij een gespecialiseerd praktijk als Huisartsenpraktijk Keunen gewoon online kunt aanmelden als nieuwe cliënt. U vult dan gemakkelijk een online formulier in met persoonlijke gegevens. Denk bijvoorbeeld aan praktische gegevens als uw naam, geboortedatum en adres, maar ook aan de naam van uw verzekeraar en de naam van uw huidige huisarts. Heeft u het formulier ingevuld? Dan neemt de huisarts in Eindhoven zo snel mogelijk contact met u op.

Huisarts in Eindhoven biedt altijd zorg op maat

U verdient specialistische zorg als u deze nodig heeft. Daarom gaat u naar een huisarts in de omgeving van Eindhoven. Hier wordt er uitstekend rekening gehouden met uw wensen en behoeften. Gelukkig ontvangt u bij de huisarts in Eindhoven van Huisartsenpraktijk Keunen altijd zorg op maat. Dit houdt in dat u terechtkunt voor een breed pakket aan eerstelijns zorg, zoals consulten, kleine ingrepen en spoedgevallen. Moet u doorgestuurd worden? De specialist werkt nauw samen met specialisten uit het Maxima Medisch Centrum, het St. Anna Ziekenhuis en het Catharina Ziekenhuis. Zo weet u zeker dat u altijd de beste zorg ontvangt. Bel om een afspraak te maken bij de huisarts in Eindhoven.

Breed pakket aan eerstelijns zorg bij huisarts in Eindhoven

U kiest toch ook voor een huisartsenpraktijk die een breed pakket aan eerstelijns zorg aanbiedt? Zo weet u zeker dat uw klachten op de juiste manier worden behandeld. Huisartsenpraktijk Keunen staat voor u klaar op het gebied van persoonlijk advies en kleine ingrepen. Waarom wilt u een afspraak maken? Zo voert de huisarts in Eindhoven kleine chirurgische ingrepen uit. U kunt ook langskomen op het wrattenspreekuur of het spreekuur voor de risicogroep hart- en vaatziekten en chronische longziekten. Daarnaast wordt vaatonderzoek in de benen uitgevoerd en kunt u hulp krijgen bij het stoppen met roken. U profiteert daarbij van ruime openingstijden.