JR Wellen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Berg uw producten efficiënt op in een kunststof palletbox

Schoeller Allibert is Europa’s grootste fabrikant van kunststofcontainers en herbruikbare transportverpakkingen. Deze specialist in kunststof palletboxen heeft al meer dan 50 jaar ervaring en volgt vlot de steeds evoluerende markt. Deze producent maakt een breed assortiment van standaard en op maat gemaakte verpakkingsoplossingen. Het herbruikbare productassortiment biedt duurzame oplossingen voor distributie, opslag en winkeldisplay. Bent u op zoek naar een ruime kunststof palletbox? Dan bent u bij deze producent aan het juiste adres. Deze expert in palletboxen heeft een breed assortiment van boxen die meteen leverbaar zijn. U zult dus meteen een positieve impact op uw bedrijfswerking ervaren.

Dé perfecte en hygiënische container

Een kunststof palletbox is een hygiënische container die onmisbaar is binnen uw bedrijf. Een kunststof palletbox is goedkoper dan houten verpakkingsmateriaal en is toe te passen in verschillende werkomgevingen. Deze expert gebruikt tijdens de productie recycleerbaar kunststof. U kunt uw producten dus op een ecologisch verantwoorde manier opbergen. U kunt deze palletboxen niet alleen gebruiken voor opslag van uw producten, ook voor transport zijn ze uiterst geschikt. De palletboxen van deze specialist zijn makkelijk stapelbaar, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw opslagruimte. Wilt u een kunststof palletbox op maat laten maken? Dan kunt u steeds terecht bij de professionele medewerkers. Tijdens de productie van uw op maat gemaakte palletboxen wordt er steeds rekening gehouden met uw wensen en voorkeuren. U vindt hier ook ventilerende palletboxen die ideaal zijn voor het transporteren van versproducten.

Contacteer de medewerkers en plaats uw bestelling

Bent u op zoek naar een kunststof palletbox om uw producten ecologisch in te verpakken of vervoeren? Surf dan naar de website van Schoeller Allibert en neem een kijkje tussen het zeer uitgebreide assortiment. U vindt hier kunststof palletboxen in allerlei kleuren, vormen en maten. Heeft u specifieke vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de medewerkers. Zij helpen u graag verder.

https://www.schoellerallibert.be/