JR Wellen
Image default
Beauty en verzorging

Deze privékliniek is gespecialiseerd in borstvergrotingen

Voor veel vrouwen zijn de borsten een groot deel van hun zelfbeeld. Wanneer u hier problemen mee heeft, kan u een borstingreep overwegen. Een privékliniek is de ideale plaats om dit soort plastische ingreep te laten uitvoeren. Mediclinic is de meest ervaren privékliniek in Vlaanderen en omstreken. De dokters zijn ervaren en de kliniek zelf heeft de meest technologisch geavanceerde technologieën die bestaan.

De borstingreep van uw dromen

Bij deze privékliniek laat u een borstingreep uitvoeren zonder zorgen. Voor de operatie ingepland wordt, heeft u een gesprek met de dokters waarin alles wordt uitgelegd. De procedure wordt uitgelegd en u krijgt een antwoord op al uw vragen. Ze zorgen er overigens altijd voor dat het resultaat zo natuurlijk mogelijk is. Daarom is het belangrijk dat u tijdens het gesprek alle informatie krijgt die u nodig heeft. De chirurg zal u ook altijd eerlijk en professioneel advies geven over het mogelijke resultaat. Of u nu gaat voor een borstverkleining of –vergroting, zij zorgen voor het gewenste resultaat! Daarnaast zijn ze ook geoefend in borstreconstructies na een mastectomie. Op die manier voelt u zich weer thuis in uw eigen lichaam na een ingrijpende ziekte. Een plastische ingreep is niet enkel om onzekerheden weg te werken maar ook om een moeilijke periode achter u te laten. Wat de reden voor uw ingreep ook is, de chirurgen zorgen ervoor dat u met plezier naar uw lichaam kijkt. Bovendien hoeft u zich niet blauw te betalen. Deze privékliniek hanteert zeer betaalbare prijzen.

Ontdek wat de chirurgen voor u kunnen doen

Op de website van deze privékliniek ontdekt u alle ingrepen die zij uitvoeren. U kan er ook alvast voor- en na-foto’s zien van enkele ingrepen, zoals de borstvergroting. U vindt er ook alle informatie die u nodig heeft om een afspraak te maken en een overzichtelijke prijzenlijst. Maak vandaag nog een afspraak bij deze ervaren chirurgen!