JR Wellen
Image default
Vakantie

Vakantie vieren met je hond? Boek een vakantievilla in Frankrijk

Ben je het trotse baasje van een lieve vriend met vacht? Dan is de kans groot dat je jouw trouwe viervoeter ook wilt meenemen op vakantie. We hebben goed nieuws voor iedereen die zijn hond deze lente of zomer ook op vakantie wil meenemen. Er zijn steeds meer vakantieparken in binnen- en buitenland die op de wensen van hondeneigenaren inspelen. In Frankrijk zijn er veel vakantiehuizen beschikbaar waar gezinnen met een hond welkom zijn. Deze vakantiehuizen zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien, en bieden een fijne uitvalsbasis om te genieten van activiteiten in het park en de omgeving. Bovendien staan vakantieparken in Frankrijk garant voor veilige en weidse plekken waar de kinderen naar hartenlust met hun beste vriend met vacht kunnen spelen.

Vakantiehuizen speciaal voor mensen met een hond 

Er zijn veel vakantieparken in Midden- en Zuid-Frankrijk die speciaal zijn ingericht voor mensen met een hond. Sommige parken hebben ook vakantievilla’s die speciaal zijn ingericht voor honden, maar er zijn ook vakantiehuizen waar geen honden zijn geweest voor mensen die allergisch zijn of die het niet op prijs stellen om te verblijven in een huis waar honden zijn geweest. Wanneer je een vakantie boekt, is het belangrijk om aan te geven dat je je hond mee wilt nemen. Op sommige parken is het alleen op aanvraag mogelijk om een vakantiehuis te boeken waar honden welkom zijn. Maar als je op tijd bent, zorgen de beheerders van het park ervoor dat er een comfortabele accommodatie voor jou en je hond wordt geboekt.  Het zal jou én jouw gekoesterde huisdier hier aan niets ontbreken.

Vakantieparken in zonnige streken 

Als je kiest voor een vakantie met de hond in Frankrijk is het fijn om te weten dat de vakantieparken in het midden en zuiden van Frankrijk zijn voorzien van mogelijke soorten luxe en comfort. De regio’s waar je deze parken kunt vinden zijn: de Dordogne-Lot, de Provence-Côte d’Azur, de Languedoc, de Rhône-Alpes, de Aquitaine-Gironde en de Poitou-Charentes. Deze parken bieden veel verschillende activiteiten zoals speelweides, zwembaden, restaurants, speeltuinen, tennisbanen, WiFi en animatie. De receptie is bemand door gastheren en -vrouwen die Nederlands en Engels spreken. Je kunt kiezen voor een prachtige en veelzijdige streek in Frankrijk waar je met je gezin en hond op vakantie kunt gaan.

https://www.francecomfort.com/be/parken