JR Wellen
Image default
Beauty en verzorging

Een borstvergroting achter de spier, wat is dat eigenlijk?

Wilt u een borstvergroting laten doen en vraagt u zich af wat een borstvergroting achter de spier eigenlijk is? Wanneer u wat grotere borsten zou willen hebben dan kunt u daarvoor een borstvergroting laten doen. Bij deze plastisch chirurgische ingreep worden borstprotheses in uw borsten ingebracht om ze groter te maken. Voor deze ingreep kunt u terecht bij een kliniek voor plastische chirurgie zoals de Kliniek Dr. Wim Danau. U kunt daar verschillende behandelmethoden voor een borstvergroting ondergaan, waaronder een borstvergroting achter de spier. Hieronder leggen we kort uit wat een borstvergroting achter de spier precies is. 

Wat houdt de behandelmethode borstvergroting achter de spier in?

Bij de behandelmethode borstvergroting achter de spier brengt de plastisch chirurg borstprotheses in tussen het spierweefsel van uw borst en uw borstkas. Daar is niet veel ruimte voor dus het kan zijn dat de spieren gedeeltelijk een beetje moeten worden losgemaakt van de borstkas. Deze behandelmethode heeft het voordeel dat de randen van de prothese niet zichtbaar zijn omdat het volledig wordt bedekt door spiermassa. Diezelfde spiermassa zorgt er ook voor dat na het inbrengen van de protheses dat uw borsten een mooie natuurlijke vorm hebben. U moet er wel rekening mee houden dat u een maand lang niet zwaar mag tillen of fanatiek bewegen na de ingreep, en dat het herstel pijnlijk kan zijn. 

Raadpleeg deze expert in het vak

Als u graag iets grotere borsten wilt die er natuurlijk uitzien dan kan deze behandelmethode iets voor u zijn. Bij de Kliniek Dr. Wim Danau heeft u altijd eerst een consult met uw chirurg waarin u uw wensen en verwachtingen kenbaar kunt maken. De chirurg gaat dan samen met u kijken naar een passende behandelmethode, en zal met u de voor- en nadelen, het herstelproces en de risico’s van de verschillende methodes bespreken.

https://danau.be/