JR Wellen
Image default
Dienstverlening

Een stralend gebit dankzij de tandarts in Den Haag

Een stralend gebit? Dat kan! Bij Dental Diamond kunt u terecht voor een breed palet aan tandheelkundebehandelingen. Deze expert voert zowel medische als cosmetische behandelingen uit. U gaat hier heen voor een halfjaarlijkse grondige controle, maar ook voor cosmetische behandelingen als het bleken van de tanden bent u hier aan het juiste adres. Deze gespecialiseerde tandarts in Den Haag heeft eigen mondhygiënisten in huis, die zich richten op het voorkomen van gebitsproblemen. Meestal kunnen de afspraken voor de halfjaarlijkse controle en voor de mondhygiënist gecombineerd worden, zodat u niet telkens terug hoeft te komen voor uw afspraak.

Laat uw implantaten plaatsen bij dé tandarts in Den Haag

U wilt implantaten plaatsen. Laat dit doen door een ervaren tandarts. Een implantaat is een kunstwortel waarop een enkele tand, een brug of zelfs een heel gebit op vastgezet kan worden. Wanneer u een tandwortel mist door bijvoorbeeld een ontsteking, is dit een goede oplossing om weer een volledig gebit te krijgen. Zo’n volledig gebit kan helemaal worden vastgezet, of u krijgt een uitneembare prothese, ook wel bekend als het klikgebit. Om implantaten te laten plaatsen bij Dental Diamond, de tandarts in Den Haag moet u beschikken over voldoende gezond kaakbot en gezond tandvlees. Wanneer uw implantaten en de kunsttanden geplaatst zijn, is het belangrijk dat u deze goed onderhoudt. Het plaatsen van een implantaat is een flinke ingreep, maar kan gelukkig met een goede verdoving worden uitgevoerd.

Verschillende behandelingen bij dé tandarts in Den Haag

Het gebit bepaalt voor een groot deel uw uitstraling. Daarom wilt u dat dit goed verzorgd is. Dental Diamond voert diverse behandelingen bij u uit. Wanneer u last heeft van een of enkele verkleurde tanden door bijvoorbeeld roken of het drinken van rode wijn, kunt u bij deze gespecialiseerde tandarts in Den Haag kiezen voor een facing behandeling. Hierbij wordt het aanzicht van de tand verbeterd door middel van een kunstmatig stukje tand, waarmee uw huidige tand wordt gevuld of beplakt. Er zijn twee verschillende soorten facings. Het kan zijn dat uw tand wordt opgevuld met een tandkleurig vulmateriaal van composiet, of wordt beplakt met een schildje dat op de tand wordt geplakt. Zo passen de kleur, grootte en vorm van al uw tanden bij elkaar.