JR Wellen
Image default
Vakantie

Goedkoop overnachten in Bokrijk in een jeugdherberg

Het Provinciaal Domein Bokrijk is een bijzonder recreatiegebied dat je kunt vinden in de Belgische provincie Limburg. De meeste mensen kennen Bokrijk van het openluchtmuseum of de enorme speeltuin. Dat maakt Bokrijk dus een ideale locatie voor een uitstapje met kinderen. Als je een accommodatie zoekt om goedkoop te overnachten in Bokrijk met een gezin, dan kun je terecht bij Jeugdherberg De Roerdomp. Deze jeugdherberg werkt samen met de overkoepelende organisatie ‘Vlaamse Jeugdherbergen’ en opent niet alleen zijn deuren voor jongeren, maar ook als je een weekendje met je gezin op stap bent, kun je hier terecht.

Bokrijk: de ideale uitvalsbasis voor een gezinsuitje

Als je een leuke bestemming zoekt voor een gezinsuitje dan is Provinciaal Domein Bokrijk de ideale bestemming. In het openluchtmuseum vind je zo’n 140 verschillende gebouwen met de bijbehorende gereedschappen die een mooi beeld geven van het dagelijks leven tussen 1600 en 1950. In het openluchtmuseum kun je ook door ‘Het vreemde bos’ lopen waar de beelden van kunstenaar Hugo Duchateau bijna volledig in opgaan en er is een arboretum wat deels doorloopt in het openluchtmuseum. Voor de kinderen zal waarschijnlijk de grootste gratis speeltuin van België het meest feestelijke onderdeel zijn. En goedkoop overnachten in Bokrijk doe je aansluitend dus in een gezellige jeugdherberg.

 

Boek voordelig een of meerdere nachten in een jeugdherberg

Als je aan het plannen bent voor een weekendje weg met gezin en je goedkoop wilt overnachten in Bokrijk dan kun je terecht bij Vlaamse Jeugdherbergen. Via deze jeugdherbergenspecialist kun je bij Jeugdherberg De Roerdomp ook familiekamers boeken waar je met een gezin van vijf personen kunt overnachten. Je moet wel lid worden van de jeugdherberg om een overnachting te kunnen boeken, maar het is ook mogelijk om slechts voor één dag lid te worden. Of word gewoon jaarlid, dan kun je vaker genieten van het feit dat je goedkoop kunt overnachten in Bokrijk en alles wat er in de omgeving te beleven valt.

https://www.jeugdherbergen.be/nl