JR Wellen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Boekhouder in regio Nijmegen biedt allerlei diensten aan voor kleine ondernemers

Een boekhouder voor zzp’ers en MKB’s? Die vindt u in regio Nijmegen. De specialisten van Folio bieden allerlei diensten aan voor kleinere bedrijven, instellingen en ZZP’ers. Deze diensten variëren van hulp bij administratie en op fiscaal gebied tot het geven van advies over het op een goede manier runnen van uw bedrijf. Deze experts verzorgen bijvoorbeeld uw jaarstukken en helpen u bij het doen van uw belastingaangifte, het doen van een financieringsaanvraag of het maken van kostprijsberekeningen. Folio is aangesloten bij NOAB, wat onder andere betekent dat zij oplossingsgericht te werk gaan. Ook is deze boekhouder in de regio Nijmegen gemakkelijk bereikbaar en staat deze altijd voor u klaar met fiscaal advies, accountancy, advocaatsdiensten en arbeidsdeskundigheid.

De aangifte van uw inkomstenbelasting volledig verzorgd door de boekhouder in de buurt van Nijmegen

Het kost ieder jaar weer redelijk wat tijd. Ondernemers worstelen vaak met de aangifte van de inkomstenbelasting. Gelukkig staan de kenners van Folio bij het doen van aangifte voor u klaar. Tegen een kleine vergoeding wordt de aangifte volledig voor u verzorgd. De aangifte is klaar terwijl u wacht, maar u kunt de aangifte ook op een later moment ophalen zodra deze gereed is. Moet u tevens aangifte doen voor de vennootschapsbelasting? Ook voor het doen van deze aangifte heeft Folio ervaren specialisten in dienst. Heeft u tussendoor een overzicht nodig van de belastingcijfers of andere jaarcijfers, dan stelt deze duizendpoot op het gebied van administratie graag een jaarrekening voor u samen.

Een breed pakket aan diensten bij dé boekhouder in de nabijheid van Nijmegen

Waarvoor schakelt u Folio in? Zij bieden u een breed pakket aan diensten aan op het gebied van advies, financiële administratie en belastingen. Zo adviseren de specialisten van deze toonaangevende boekhouder in de regio Nijmegen u graag wanneer u uw eigen bedrijf wilt opzetten. Ook krijgt u hulp bij het maken van een bedrijfsplan. Wanneer u al langere tijd een bedrijf heeft, helpen de experts u graag bij het invullen van uw inkomstenbelasting en het doen van de financiële administratie, zoals de loonadministratie. Heeft u moeite met het aanvragen van een financiële injectie zoals een subsidie? Ook hierbij helpen de veelzijdige experts u graag.