JR Wellen
Image default
Dienstverlening

Kies voor een gezond binnenklimaat met cellulose isolatie

Veel mensen brengen veel thuis binnen door, of dat nu thuis is of op het kantoor. Werkt, eet en slaapt u onder een dak? Dan is het belangrijk dat de ruimtes waarin u veel tijd doorbrengt, optimaal zijn aangepast om goed te kunnen leven. Een gezond binnenklimaat draagt hieraan bij. Isolatiespecialist Warmteplan is gespecialiseerd in het creëren van gezonde binnenklimaten met behulp van cellulose isolatie en GUTEX houtvezelisolatie. Hoe? Cellulose isolatie bestaat uit losse cellulosevlokken. Deze vlokken worden gemaakt van gerecycled materiaal en zijn tevens emissievrij. Dat betekent dat er geen gevaarlijke stoffen worden uitgestoten bij de productie, waardoor er ook geen ongezonde stoffen kunnen worden geïnhaleerd na het plaatsen.

Ga voor duurzaam in uw nieuwbouwwoning met GUTEX

Als u een bouwproject heeft met nieuwbouwwoning op maat, kost dit vaak veel werk. Zo kunt u denken aan het vinden van een passende wijk en het invullen van de woonruimtes. Het fijne is dat er op die manier veel vrijheid is op het vlak van architectuur en bijvoorbeeld isolatie. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een goede isolatie van geluid en warmte met cellulose. Bent u betrokken bij het milieu en gaat u graag voor een duurzame kostenbesparing? Ga voor duurzaam én comfort met de nieuwe GUTEX houtvezelisolatie. Dit wordt onder andere aangeboden door isolatiespecialist Warmteplan. GUTEX houtvezelisolatie is duurzaam en inzetbaar voor zomerkoeling, warmte-isolatie, vochtregulatie en geluidsisolatie. Het is ecologisch, omdat er gebruik wordt gemaakt van biologisch hout.

Cellulose isolatie: onbewerkte producten van de aarde

Tegenwoordig worden grondstoffen gebruikt als isolatiematerialen. Maar weet u dat dit vaak niet eens nodig is? Het bewerken en verwerken van producten op een onnatuurlijke manier zorgt regelmatig voor een slechter milieu. Kies voor isolatie die het milieu niet aantast. Warmteplan biedt enkel producten aan met een aantoonbaar lage milieubelasting. Voorbeelden hiervan zijn cellulose isolatie of GUTEX houtvezelisolatie. Het is bijzonder om te zien dat juist deze onbewerkte producten beter zijn voor onze gezondheid en goedkoper in de aanschaf. Door het gebruik van deze materialen wordt er tevens een energiebesparing bereikt die het milieu en de aarde ook ten goede komt.