JR Wellen
Image default
Computers / Internet

Dozenhal! De plek voor het kopen van goedkope kartonnen dozen!

Heeft u al gehoord van Dozenhal? De plek waar u dozen in verschillende soorten maten en grootte kunt kopen voor een scherpe prijs?! Nee?! Dan wordt het tijd dat u ervan hoort, want het is ideaal voor bedrijven met een budget of eenmanszaken! Dus pak uw kans en maak kennis met Dozenhal!

Wat kan Dozenhal voor u of uw bedrijf betekenen?

Dozenhal heeft de grootste voorraad kartonnen dozen van Nederland. U roept een maar of grootte doos en zij hebben het wel in het magazijn liggen. Niks is te gek voor hen! Op de website van Dozenhal kunt u precies de maten van uw perfecte dozen invullen en wordt er verschillende opties aangeboden. Meerdere voordelen van dozenhal is dat ze de volgende garantie leveren: ‘Vandaag besteld, morgen in huis!’ Deze garantie kunnen ze leveren, omdat ze een eigen transport hebben waarmee ze de dozen aan de klanten snel kunnen leveren. Dus geen tussenhandel of ander bedrijf die uw dozen brengt op locatie! Dozenhal zorgt ervoor dat alles naar uw wens is, want de klant is altijd koning!

Meer dan alleen maar kartonnen dozen!

Maar wist u dat u kunt kiezen uit meer dan alleen maar kartonnen dozen of dozen kopen? U kunt namelijk gebruik maken van de dienst full color printen. Als u als bedrijf een leuk design op uw dozen wilt laten drukken is dat geen probleem voor dozenhal! Wat u ook kunt kopen zijn verpakkingsartikelen voor bij de kartonnen dozen, zoals plakband en folies/zakken. Alles om uw aankoop optimaal te maken! Onder verpakkingsmateriaal verstaan ze ook verzendverpakkingen. Dit zijn wat kleinere maten dozen om ook kleine dingen op te kunnen sturen. Ideaal voor goedkope inkopen doen en kleinere pakketjes te verzenden.

Contact

Wilt u ook gebruik maken van de geweldige service en diensten van Dozenhal? Dan kunt u terecht op de website van Dozenhal voor meer informatie over de verschillende soorten dozen. Er is ook een optie om uw bestelling op te halen bij een speciaal adres. Deze vindt u ook terug op de website. Hopelijk ziet Dozenhal u graag op de website!