JR Wellen
Image default
Dienstverlening

Schakel een expert in verhuur in voor licht en geluid op uw event

Als u een event organiseert, moet u heel wat regelen. Een locatie, stoelen, eten en drinken, een gastenlijst, en noem maar op. Ook cruciaal voor een geslaagd evenement zijn licht en geluid. Goed geluid is bijvoorbeeld cruciaal op een muziekfestival, maar ook voor zakelijke events om u goed verstaanbaar te maken voor uw publiek. Met aangepast licht creëert u dan weer de gewenste sfeer. Voor goed licht en geluid moet u gebruikmaken van professionele installaties. Gelukkig hoeft u die niet zelf aan te kopen. Pro Industries uit Oud-Turnhout, nabij Turnhout is expert in de verhuur van licht en geluid. Hier vindt u alle technische benodigdheden voor uw feest of event!

Ruim gamma licht en geluid bestemd voor verhuur

Als u een event organiseert in de omgeving van Turnhout huurt u eenvoudig uw licht en geluid bij Pro Industries, dé expert in de verhuur van deze installaties. Daarbij maakt het niet uit of u als bedrijf of particulier wenst te huren; deze expert helpt u steeds met de technisch ondersteuning van uw evenement. Denk hierbij aan zaken als ledverlichting om lichteffecten te creëren, maar ook aan een volledige geluidsinstallaties met boxen of zelfs een projector voor uw zakelijke presentatie. Kortom, het assortiment licht en geluid voor verhuur van dit bedrijf is zeer gevarieerd zodat u er alles vindt dat u nodig heeft.

Vraag een offerte aan voor uw licht en geluid

Reken op een expert in de verhuur van licht en geluid voor uw feest of evenement nabij Turnhout; reken op Pro Industries uit Oud-Turnhout. Alle installaties van het bedrijf huurt u tegen een zeer schappelijke prijs. Het licht en geluid is bovendien eenvoudig door uzelf te installeren; voorkennis is daarbij niet vereist. Komt u er toch niet helemaal uit? Dan staan de medewerkers van pro Industries altijd voor u klaar! Ontdek dus snel welke installaties voor licht en geluid u wil huren bij deze expert en vraag een offerte aan via de website.

https://www.proindustries.be/home/