JR Wellen
Image default
Computers / Internet

Een eigen website of app: de risico’s die het met zich meebrengt

Een eigen website of app: de risico’s die het met zich meebrengt

In de tijd waarin we nu leven is een eigen website – en voor sommige ondernemingen ook een eigen app –  een vereiste als je de doelgroep wil bereiken. Tegenwoordig zijn winkelen consumenten meer dan ooit online. Daarnaast is men het merendeel van de dag verbonden met het internet. Is het niet via de computer of laptop, dan is via de smartphone. Daarom is het belangrijk om daar op in te spelen als ondernemer.  Zorg er wel voor dat het een professionele website en app is. Want op een amateuristische app of website zit niemand te wachten. Sterker nog, het zorg om meerdere redenen ervoor dat je potentiële klanten je nooit meer online bezoeken.

 

Te ingewikkeld

Een website of app zelf maken is natuurlijk geen probleem als je dat goed kan. Maar als dat niet het geval is, dan loop je het risico dat je website of app moeilijk te begrijpen is voor de bezoekers. Wanneer potentiële klanten te lang  moeten zoeken naar de informatie die zij zoeken, dan is de kans groot dat zij naar de concurrent gaan.

 

Onverzorgd

Het kan ook zijn dat je onbewust kiest voor een chaotische layout kiest. Ook dat is voor potentiële klanten reden genoeg om je website of app te verlaten.

 

Functies werken niet

Een professionele website laten maken is om verschillende redenen dus erg belangrijk. Het voorkomt dat je website voor je bezoekers te ingewikkeld is of er onverzorgd uitziet. Een ander argument om een app of website niet zelf te maken is omdat je daarmee voorkomt dat bepaalde functies het niet doen. Vooral bij apps is dat een veelvoorkomend probleem bij ondernemers die de app zelf maken. Vooral dan is het raadzaam om een app ontwikkelaar jouw wensen te laten vertalen naar een echte app.

 

https://www.edit4u.nl/