JR Wellen
Image default
Computers / Internet

Een gespecialiseerd computerreparatiebedrijf in of om Hilversum vinden?

Je besluit een dagje thuis te werken, pakt een heerlijk kopje koffie of thee erbij, springt op je bureaustoel en drukt enthousiast de powerknop van je computer in. Je hebt zin om er een lekker productief dagje van te maken, maar daar denkt je computer anders over. Dat ding doet niets meer. Je raakt een beetje in paniek en wil het liefst meteen een nieuwe kopen. Zonde, want in negen van de tien gevallen kan je computer – tegen betaling van een heel redelijke prijs – nog gewoon gerepareerd worden door een gespecialiseerd bedrijf voor computer reparatie. Als je in Hilversum woont, zou je een computerreparatiebedrijf in Hilversum zelf kunnen zoeken, maar kiezen voor een bedrijf daarbuiten kan natuurlijk ook.

Hoe pak je je zoektocht aan?

Om een gespecialiseerd computerreparatiebedrijf in of om Hilversum te vinden, werkt het natuurlijk het handigst om achter een wél werkende computer plaats te nemen en naar Google.nl te surfen. In de zoekbalk tik je bijvoorbeeld “Computerreparatie Hilversum” of “Laptopreparatie Hilversum” in, je drukt op ‘Enter’ en niet lang daarna krijg je tal van resultaten gepresenteerd. De eerste resultaten die je ziet zijn de zogeheten Google Adwords-resultaten, de volgende resultaten zijn die van Google Maps en die van Google Recensies en tot slot zijn er de Reguliere Google-resultaten.

Google Adwords-resultaten

De resultaten uit de categorie ‘Google Adwords’ zijn de resultaten waarvoor bedrijven betalen. Je zou dan denken dat dit betekent dat ze niet altijd van waarde zijn, maar dat is niet zo. Bedrijven die bereid zijn voor een positie in Adwords te betalen, betalen ook voor elke klik, dus voor elke keer dat een klant op de door hen gekochte link klikt. En zoiets heeft natuurlijk alleen zin als ze iets aanbieden dat jouw interesse heeft: in dit geval computerreparatie.

Google Maps-resultaten

De resultaten uit de categorie ‘Google Maps’ vind je in en onder een kaartje van Hilversum terug. Het kaartje kun je vergroten door erop te klikken. De rode stippen die je ziet geven de exacte locatie aan van waar er zich een computerreparatiebedrijf bevindt. Onder het kaartje zijn de namen van de verschillende bedrijven nog eens vermeld, met in sommige gevallen daaronder weer een aantal Google-recensies.

Google Recensies

De Google Recensies zijn een onderdeel van Google Maps. Google recensies, worden weergegeven met oranje sterren en geven je een aardig beeld van hoe eerdere klanten een bepaald bedrijf beoordelen. Deze klanten kunnen er ook voor kiezen voor een bedrijf behalve een beoordeling in de vorm van een ster of meerdere sterren, een beoordeling in hun eigen woorden publiceren.

Reguliere Google-resultaten

De resultaten uit de categorie ‘Reguliere Google Resultaten’ nemen een minder prominente plek in Google in dan vroeger, maar zijn toch ook de moeite van het bekijken waard. Deze resultaten zijn gerangschikt op relevantie en populariteit van de (bedrijfs)websites.

Een paar adressen van gegarandeerd goede bedrijven

Met de hierboven tips in je achterhoofd wordt het dus al iets eenvoudiger om een goed computerreparatiebedrijf te vinden. Om het je echter nóg gemakkelijker te maken, geven we je hieronder een aantal namen computerreparatiebedrijven waarvan wij uit ervaring al weten dat ze een goede service bieden.

PC Refresh

PC Refresh is een gespecialiseerd computerreparatiebedrijf dat gevestigd is in Den Haag. Misschien is dat een beetje uit de richting als je in Hilversum woonachtig bent. Dankzij de mogelijkheid die ze je bieden om je kapotte computer gratis verzekerd op te sturen, vinden wij het toch een serieuze optie. Het bedrijf is gespecialiseerd in het repareren van computers, laptops, tablets en telefoons. Volgens de recensies is de service er goed en snel.

ComputerCare

ComputerCare is een computerreparatiebedrijf dat gevestigd is in Hilversum. Dankzij het feit dat de medewerkers van dit bedrijf meer dan 10 jaar ervaring hebben, kan ComputerCare zich met een gerust hart dé specialist op het gebied van iMac en Macbookreparaties noemen. De verschillende recensies die er over dit bedrijf verschenen zijn, laten zien dat eerdere klanten erg tevreden zijn over de service die geboden wordt.

Hopelijk helpen bovengenoemde tips en adressen helpen je een beetje op weg als je je computer door een professional in Hilversum wil laten repareren. Heel veel succes!

 

https://www.pcrefresh.com/computer-reparatie/