JR Wellen
Image default
Computers / Internet

Goedkope elektrische fiets?

Een elektrische fiets kopen? Wil je ook meegaan met de trend? Je weet wel, van die senioren die snel langs je voorbij fietsen met hun supersnelle, trendy elektrische fiets? Goed mogelijk dat je al eens op het internet hebt zitten zoeken naar een goede elektrische fiets maar dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het aanbod op internet is namelijk enorm en de prijzen verschillen ook zo erg. Maar hoe weet je nou welke elektrische fiets het beste bij je past? 

Elektrische fiets kopen doe je met eerlijk advies van premiumbikes

We proberen je in dit artikel niets te verkopen, nee echt niet! Maar we willen de klantenservice team van premiumbikes toch even onder het zonnetje zetten. Deze topperds weten namelijk alles over elektrische fietsen en zijn zeer goed bereikbaar als je informatie en advies wilt hebben over een elektrische fiets die je bij je wensen past. Het enige wat je hoeft te doen is naar de website gaan https://www.premiumbikes.nl/elektrische-fiets/ en bekijkt welke type fietsen er zijn. Je kunt via het handige zijmenu op de website bepaalde filters instellen, deze hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet.

  • Merk van de e-bike.
  • Kleuren.
  • Lichaamslengte & framemaat.
  • Versnellingen.
  • Wielmaten.
  • Framemateriaal.
  • Accu.

Prijscategorie.Je kunt zelf kiezen welke kleur en framemaat je wilt hebben. Wel zo handig, twijfel over je de framemaat? Dan kun je het beste even contact opnemen met de klantenservice, die kunnen je namelijk wel vertellen welke elektrische fiets goed bij je wensen past.

Elektrische fiets, welke accu?

De accu van de fiets is natuurlijk het belangrijkst bij een elektrische fiets, die zijn er in alle soorten en maten. Zo is de ene accu wat groter dan de ander, en is de één wat sneller. Belangrijk dus dat je goed nadenkt over wat je precies wilt hebben, wil je een snelle elektrische fiets die je eerder aan de lader zal moeten zetten? Of wil je en elektrische fiets die je kilometers ver brengt zonder dat de accu leeg zal gaan. 

Goedkope elektrische fietsen vindt je niet snel, goed mogelijk dus dat je diep in de portomonnee moet kijken als je een elektrische fiets wilt kopen. Denk daarom goed na voordat je de aankoop doet, zeker als je dat bij een ander winkel doet dan premiumbikes. Gelukkig biedt premiumbikes nog een bepaalde garantie.